
Perkhidmatan Airbnb
Cef di Chicago
Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.
Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Chicago

Cef
Pengalaman makan terbaik
Chef Jason dan Erica London, pengasas The Chef dan The Baker, bersemangat untuk mencipta pengalaman kulinari yang selesa namun canggih. Chef Jason membawa lebih satu dekad kepakaran kulinari, dengan latihan dari Kendall College dan sejarah membuat makanan untuk eksekutif korporat dan selebriti tempatan. Erica, seorang pembuat roti dan kurator acara yang berpengalaman, mengkhusus dalam mencipta pengalaman hospitaliti yang terasa seperti di rumah sendiri. Bersama-sama, mereka menggabungkan kecintaan mereka terhadap makanan dan perhatian kepada perincian untuk menjadikan setiap hidangan tidak dapat dilupakan. Mereka mempunyai syarikat katering di Chicago yang mengadakan acara persendirian dan pop-up termasuk pasar tani di Chicago.

Cef
Menu merasa bermusim oleh Sebastian
3 tahun pengalaman saya telah bekerjasama dengan chef yang memenangi anugerah untuk membangunkan kemahiran dan gaya masakan saya. Saya memegang ijazah lanjutan dalam bidang psikologi dari Trinity College dan The Chicago School. Diiktiraf oleh Modern Luxury, Chicago Social, dan InsideHook sebagai cef untuk ditonton.

Cef
Chicago
Katering Berinspirasi Chef
Chef Andy Suarez ialah pengarah Kulinari Chef Andy Suarez LLC, sebuah syarikat chef persendirian dan sekolah Kulinari yang berpangkalan di Chicago. Beliau mempunyai lebih daripada 15 tahun pengalaman mencipta pengalaman untuk semua jenis acara. Diilhamkan oleh warisan Mexico dan minat untuk menghubungkan orang ramai melalui makanan, Andy menawarkan kelas memasak secara bersemuka untuk orang dewasa dan kanak-kanak, acara pembinaan pasukan korporat, makan malam persendirian, perkhidmatan persediaan makanan, chef persendirian kapal layar dan katering acara. Beliau menekankan pemahaman makanan sebagai bahasa universal dan bertujuan untuk mencipta pengalaman untuk dinikmati semua orang. Latar belakangnya termasuk ijazah Pengurusan Kulinari dan pengalaman dalam pelbagai peranan kulinari sebagai chef Persendirian dan Pengarah Kulinari.

Cef
Pesona selatan oleh Eli
Pengalaman 12 tahun saya membawa perkhidmatan berkualiti tinggi dan hubungan peribadi yang mendalam dengan makanan. Saya berlatih di CIA dan mendapat permulaan di dapur nenek saya. Saya bekerja di restoran berbintang Michelin dan dengan chef pemenang anugerah James Beard.

Cef
Ciptaan kulinari berani oleh Richard
11 tahun pengalaman saya telah memasak di mana-mana daripada dapur restoran hingga lawatan rock and roll dan set TV. Saya berlatih di sekolah Washburn Culinary dan mengasah kemahiran saya di restoran Chicago. Saya pernah muncul di rancangan Food Network dan memasak untuk band rock dan set filem.

Cef
Tempat makan fusion oleh Alvin
Pengalaman 20 tahun Saya pakar dalam pengalaman makan yang didorong oleh deria. Saya membesar di restoran Kantonis keluarga saya & mengasah kraf saya di restoran di California. Saya ahli terulung Persatuan Chef Peribadi AS.
Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna
Profesional tempatan
Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai
Dipilih khas untuk kualiti
Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka
Sejarah kecemerlangan
Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun