Langkau ke kandungan

PASTAMANIA

Penarafan 4.84 daripada 5 3247 ulasan.Florence, ItaliSebahagian daripada koleksi Masakan Airbnb

Semak cadangan atau sekatan tempatan berkaitan COVID-19 sebelum menempah.

Pengalaman Airbnb secara bersemuka tersedia di rantau ini. Sila semak dan patuhi cadangan atau sekatan tempatan berkaitan COVID-19.

Pengalaman memasak dianjurkan oleh Giulio E Marina

3 jam
Bahasa Itali
Sehingga 10 orang
Dianjurkan dalam Bahasa Jerman, Bahasa Inggeris, Bahasa Sepanyol, Bahasa Perancis, Bahasa Itali, Bahasa Jepun, Bahasa Portugis, Bahasa Cina (Tradisional)

Apa yang akan anda lakukan

lear how to make pasta by hand in a real pasta shop

Learn how to make homemade pasta easily and successfully. If you have flour and water you can make pasta and we will teach the secrets. We will teach you to make RAVIOLI, TAGLIATELLE in different shape in a place in the center of Florence. The chef of Vivanda, our organic restaurant, will cook all together the pasta you have prepared with 3 different sauces and you will eat it. We will give you organic tuscan wine produced with natural methods and bottled in our cellar called "Dalle Nostre Mani". Every participant will receive english instructions for making pasta at home, easily and successfully at the end of the experience.

__

Aprendes cómo hacer la pasta a mano de una manera fácil y exitosa. Sólo necesitas harina y agua y nosotros te enseñaremos los secretos. Te enseñaremos a hacer RAVIOLI y TAGLIATELLE con diferentes moldes y formas en distintas ubicaciones que disponemos en el centro de Florencia. El Chef de nuestro restaurante ecológico Vivanda cocinará para todos nosotros la pasta que hemos preparado con 3 salsas diferentes y nos la comeremos. Os daremos vino procedente de variedades de uva ecológica y típica toscana producido con métodos naturales y embotellado en nuestra bodega llamada "Dalle Nostre Mani". Cada participante recibirá las recetas para preparar la pasta a mano hecha en casa.
lear how to make pasta by hand in a real pasta shop

Learn how to make homemade pasta easily and successfully. If you have flour and water you can make pasta and we will teach the secrets. We will teach you to make RAVIOLI, TAGLIATELLE in different shape in a place in the center of Florence. The chef of Vivanda, our organic restaurant, will cook all together the pasta you have prepared with 3 different sauces and you will eat it. We will give you organic tuscan wine produced with natural methods and bottled in our cellar called "Dalle Nostre Mani". Every participant will receive english instructions for making p…

Komitmen Giulio E Marina untuk menjaga keselamatan

Hos ini komited untuk mematuhi garis panduan keselamatan dan pembersihan berkaitan COVID-19 Airbnb termasuk mematuhi garis panduan jarak sosial, mengamalkan kebersihan yang baik, dan memastikan semua peserta memakai topeng.

Apa yang termasuk

Dari RM145
/ orang
Isn, 3 Ogo
13:00 - 16:00
RM181 seorang
RM181 seorang
Isn, 3 Ogo
15:30 - 18:30
Sertai 4 tetamu lain
RM181 seorang
RM181 seorang
Sel, 4 Ogo
10:00 - 13:00
RM181 seorang
RM181 seorang

Temui hos anda, Giulio E Marina

Hos di Airbnb sejak 2017
  • 3247 Ulasan
  • Identiti disahkan
We are the owners of this famous pasta shop called "Dalle nostre mani". We make fresh pasta as our mum and grandma tought us and we will share with you all the secrets of working with flour and water. Our family owns an organic farm where we produce wine, olive oil, fruit and vegetable that you will taste in our restaurant Vivanda as conclusion of the experience.
Every group has its own qualified instructor: Martina, Alejandra, Jonathan, Giacomo, Vlada, Cristina, Francesco, Andreina and Alessandra.
Hos bersama:
Untuk melindungi pembayaran anda, jangan sesekali menghantar wang atau berkomunikasi di luar laman web atau aplikasi Airbnb. Ketahui lebih lanjut
PENGALAMAN AIRBNB
Memasak

Tukang masak bersemangat

Pelajari resipi tradisional dan dengar kisah peribadi daripada hos tempatan.

Suasana intim

Kongsi hidangan di ruang unik, dari ladang persendirian hingga ruang rahsia atas bumbung.

Diperiksa dengan teliti oleh Airbnb

Setiap pengalaman disemak untuk tradisi kuliner tulen.

Di mana anda akan berada

We will prepare pasta in an place in San Frediano, the most trendy area of Florence; we will enjoy the pasta and the fantastic organic wine in our organic restaurant Vivanda settled 5 minutes from Piazza Santo Spirito and Piazza del Carmine.

Penarafan 4.84 daripada 5 3247 ulasan.

Magali
Ogos 2020
Formidable expérience ! J’ai eu droit à un cours privé puisque j’étais la seule à avoir réservé l’activité. Je sais maintenant comment faire des pâtes fraîches et j’ai appris de nombreuses astuces. Si vous aimez faire la cuisine n’hésitez surtout pas! Un petit conseil, ne déjeunez pas le midi. Personnellement j’avais seulement pris un bon petit déjeuner, et ça m’a permis de finir la copieuse assiette de pâtes !
Formidable expérience ! J’ai eu droit à un cours privé puisque j’étais la seule à avoir réservé l’activité. Je sais maintenant comment faire des pâtes fraîches et j’ai appris de no…
Peter
Ogos 2020
Giacomo was a great host and teacher. Friendly, personable and good at providing instructions and guidance. Knowledge I've gained was useful and I'm confident that I'll be able to repeat this myself at home with good results, thanks to Giacomo
Giacomo was a great host and teacher. Friendly, personable and good at providing instructions and guidance. Knowledge I've gained was useful and I'm confident that I'll be able to…
Robin
Julai 2020
Nous avons passé un super moment! Outre le fait de préparer des pâtes nous avons apprit comment faire des pâtes que nous pourrons refaire nous meme ainsi que des astuces comme quel type de pâte faire si on veut les conserver longtemps. N’hésitez pas à demander des conseils sur la cuisson ou les sauces, vous aurez des réponses à tout!
Nous avons passé un super moment! Outre le fait de préparer des pâtes nous avons apprit comment faire des pâtes que nous pourrons refaire nous meme ainsi que des astuces comme quel…
Flavia
Julai 2020
Experiência sensacional! Aprender a fazer massa com tanta simplicidade foi único. Ambiente super acolhedor, comida e bebida muito saborosas. E Guilio foi extremamente generoso em suas explicações.
Jean-Luc
Julai 2020
We had a wonderful experience with Alessandra. It was a total dive into Italian cooking. Alessandra has been quite nice and has shared a lot about her passion about pasta. Due the Covid situation, we were lucky to have a private experience with Alessandra... and a one to be remembered. Definitively recommended !
We had a wonderful experience with Alessandra. It was a total dive into Italian cooking. Alessandra has been quite nice and has shared a lot about her passion about pasta. Due the…
Emilie
Julai 2020
Expérience juste géniale! Notre hôte a su nous partager sa passion, en nous racontant les histoires de famille. Elle a su être à l’écoute et nous a donner pluS que ce qu’on espérait. Un véritable dialogue s’est installé. Je recommande à 1000%! Faire ses propres pâtes pour vivre à l’italienne, et pouvoir refaire les recettes à la maison. Encore merci à Alessandra 🥰 see you soon
Expérience juste géniale! Notre hôte a su nous partager sa passion, en nous racontant les histoires de famille. Elle a su être à l’écoute et nous a donner pluS que ce qu’on espérai…

Pilih daripada tarikh yang tersedia

83 tersedia
1 / 2

Pilihan diet

Jika diminta, hos boleh memenuhi keperluan diet yang disenaraikan. Anda mesti memberitahu hos sebelum pengalaman ini jika anda memerlukan penginapan.

Perkara yang perlu diketahui

Polisi pembatalan

Mana-mana pengalaman boleh dibatalkan dan dibayar balik sepenuhnya dalam masa 24 jam selepas pembelian, atau sekurang-kurangnya 7 hari sebelum pengalaman bermula.

Syarat-syarat tetamu

Sehingga 10 tetamu yang berumur 5 ke atas boleh hadir. Ibu bapa juga boleh membawa kanak-kanak di bawah umur 2 tahun.

Lebih banyak tip

Es una actividad de socialización e interacción entre personas de diferentes nacionalidades agrupadas por turnos, que podrán disfrutar de un laboratorio de pasta en primera persona e intercambiar, probar y descubrir los verdaderos secretos del éxito de productos como la pasta y el vino.