Perkhidmatan Airbnb

Cef di Fes

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Fes

Cef

Makanan berkongsi buatan sendiri Fez yang tulen

Pasukan saya telah menghidangkan makanan kepada tetamu dan mengadakan kelas memasak selama bertahun-tahun. Kebanyakan tetamu saya mengatakan bahawa makanan kami adalah yang terbaik dalam perjalanan mereka, malah lebih baik daripada restoran. Kami ingin berkongsi masakan moroccan tulen kami kepada pengembara pada harga yang berpatutan, untuk membolehkan lebih ramai pengembara merasai makanan Fessi sebenar.

Cef

Rahsia msemen oleh Yassine

Ini Yassine, dilahirkan dan dibesarkan di bandar Fez, Maghribi. Saya telah menawarkan pengalaman tersebut sejak 2018 dan saya sangat bangga dengannya, kini dengan setiap tempahan baharu yang saya dapat, saya tahu ia hanya permulaan cerita baharu, kenangan baharu dan persahabatan baharu. Saya amat berterima kasih kepada semua tetamu saya kerana menjadikan perjalanan ini berguna, menyeronokkan, dan berbaloi dengan semua kerja keras.

Cef

Masakan Maghribi buatan sendiri daripada resipi keluarga

Saya Mohamed dari Fes medina. Pengukir plaster adalah profesional saya. Saya telah menjalankan rumah tetamu selama beberapa tahun dan bertemu begitu ramai pelancong pada masa lalu. Berkongsi budaya tempatan dan memberikan pengembara pengalaman mendalam tentang gaya hidup tempatan adalah minat saya untuk menjalankan Airbnb. Pada masa yang sama, saya melakukan kelas memasak dalam pengalaman Airbnb kerana ramai tetamu saya mempunyai minat yang besar untuk mempelajari masakan Maghribi. Saya belajar memasak daripada belia dan mempelajari kemahiran daripada ibu dan adik-beradik saya. Tagine saya adalah tradisional dan rasanya unik dari restoran

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun