Perkhidmatan Airbnb

Cef di Paris

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Masakan gabungan Perancis oleh Cyril

Saya mewakili makanan yang baik di Perancis dan saya seorang yang mencetuskan emosi kulinari.

Bengkel masakan Perancis oleh Albert

Dapur kolektif, acara, latihan, pembinaan pasukan, perkongsian.

Hidangan mewah berasaskan tumbuhan oleh Anaelle

Masakan sayur-sayuran, rasa dunia, organik, bahan-bahan tempatan bermusim.

Menu bermusim: tanda tangan musim sejuk, chef neraudeau

Valentin Neraudeau, pengarang "du potager familial aux tables d'exception", pernah bekerja bersama Michel Guérard. Penciptaan masakan bermusim yang boleh disesuaikan mengikut citarasa dan alahan anda.

Meja kreatif oleh Stanislas

Saya telah bekerja di seluruh dunia dan baru-baru ini di La Table de Cybèle.

Chef peribadi isda

Saya ingin memberikan tetamu saya pengalaman terbaik dan membiarkan mereka mencuba ciptaan saya yang dibuat dengan produk bermusim.

Menu kreatif oleh Faustine

Sebagai seorang tukang masak di rumah, saya membayangkan resipi kreatif yang menggabungkan estetika dan kelezatan.

Masakan dunia yang elegan oleh Elodie

Masakan saya menghormati keutuhan bahan-bahan segar dan bermusim.

Menu Inspirasi Momen oleh Chef Ecem

Setiap hidangan menggambarkan pengalaman saya dalam dapur-dapur yang berprestij.

Menu bermusim oleh Chef Nadia

Saya menggunakan pengetahuan yang dipelajari di restoran-restoran mewah pada setiap hidangan

Saat-saat manis bersama ketua Fanny

Saya menyediakan pencuci mulut buatan sendiri yang lazat dan mewujudkan suasana yang lembut dan mesra untuk momen manis yang tidak dapat dilupakan.

Hidangan kreatif oleh Carla

Saya menawarkan masakan yang diilhamkan oleh kerja saya di restoran bertaraf tinggi.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun