Suite Katil Queen-Cozy & Homey Place dengan Tempat Letak Kereta PERCUMA

Superhost

Seluruh kondominium (kondo). Hos: Wil

  1. 2 tetamu
  2. Studio
  3. 1 katil
  4. 1 tempat mandi
Keseluruhan rumah
Anda akan mendapat seluruh kondominium untuk diri sendiri.
Kebersihan Dipertingkat
Hos ini komited untuk melaksanakan proses pembersihan 5 langkah Airbnb yang dipertingkatkan.
Kolam
Tetamu sering mencari kemudahan popular ini
Hos dengan penarafan tinggi
Wil telah menerima penarafan 5 bintang daripada 95% tetamu baru-baru ini.
Sesetengah maklumat telah diterjemahkan secara automatik.
*** Dos pertama kad Vaksinasi diterima**
**Kolam renang kini dibuka dan kanak-kanak dibenarkan***

Alami gabungan Oriental dengan sentuhan Moden! Penampilan dan suasana berinspirasi Jepun-Cina pasti akan membuat anda kagum. Tetamu kami menikmati KATIL QUEEN kami, DAPUR LENGKAP kami, TV SKRIN LEBAR kami dan suasana selesa yang terasa seperti rumah sendiri. Pengalaman yang benar-benar luar biasa yang anda tidak boleh terlepas. Sama ada anda dalam perjalanan perniagaan atau percutian, biarkan kami menjadi pilihan penginapan anda di Alabang-Sucat Muntinlupa.

Ruang
*** SOALAN PALING KERAP DITANYA ***

1.) Adakah sijil perubatan, ujian swab atau ujian Raptai diperlukan untuk penginapan?
Ans: Tidak, kad vaksin sudah mencukupi. Jika tidak, kami memerlukan yang dinyatakan di atas.

2.) Adakah apa-apa perkara lain yang saya perlu tahu sebelum menempah penginapan ini?
Ya, sila baca kemudahan, penyertaan dan peraturan penginapan kami sebelum menempah penginapan, jadi anda akan dibimbing sewajarnya mengenai apa yang boleh dijangkakan di penyenaraian kami. Kami ingin menetapkan jangkaan anda.

3.) Adakah terdapat sebarang syarat sebelum mendaftar masuk?
Ans: Ya, anda perlu menghantar fotokopi ID anda semasa kemasukan, menunjukkan kad vaksin anda dan mengisi borang pengisytiharan kesihatan.

4.) Bolehkah saya membatalkan tempahan saya yang ditempah?
Ans: No. kerana kami mempunyai polisi pembatalan yang ketat. Tetapi kami membenarkan tetamu menjadualkan semula tempahan mereka pada tarikh akan datang. Sekiranya berlaku kecemasan di mana tempahan perlu dibatalkan maka kami boleh memproses bayaran balik 50% tidak termasuk yuran perkhidmatan airbnb.

5.) Adakah pilihan daftar masuk sendiri tersedia?
Ans: Ya, ia tersedia untuk seseorang yang ingin mendaftar masuk lewat daripada biasa. Arahan daftar masuk sendiri akan dihantar ke aplikasi airbnb anda untuk panduan anda. Walau bagaimanapun, kami ingin bertemu dan membantu anda semasa proses daftar masuk jika boleh.

6.) Adakah kolam renang dibuka?
Ans: Ya. Kolam renang kini dibuka untuk tetamu. Kolam renang ditutup setiap hari Isnin dan Jumaat.
Kolam renang dibuka dari jam 8 pagi hingga 10 malam. Dan tetamu dibenarkan menggunakan kolam renang selama 1 jam bergantung kepada kapasiti kolam renang dan ketersediaan

7.) Adakah terdapat yuran pembersihan?
Ans: Ya, terdapat yuran pembersihan untuk kami mengekalkan standard kebersihan yang tinggi. Dan untuk memastikan keselamatan tetamu kami untuk setiap penginapan.

8.) Adakah anda memberikan diskaun?
Ans: Ya, kami menjalankan promo dari semasa ke semasa. Tambah kami pada kegemaran anda supaya anda boleh menyemak semula kami untuk mendapatkan promosi dan diskaun.

9.) Adakah anda mempunyai tempat letak kereta PERCUMA untuk kereta atau motosikal?
Ans: Ya, kami mempunyai tempat letak kereta terbuka PERCUMA yang terhad (tempahan pertama, asas tempahan pertama). TEMPAT letak kereta BERBAYAR juga tersedia di ruang terbuka P10/jam dan ruang bawah tanah P20/ jam kadar rata P240/hari. Sila selaraskan dengan hos sebelum membuat tempahan untuk ketersediaan.

10.) Bolehkah saya merokok di dalam unit?
Ans: Tidak, kami tiada kawasan merokok di dalam unit. Kami mempunyai penderia/pengesan asap di dalam unit. Sesiapa yang didapati merokok di dalam unit akan dikenakan penalti P2,000 atau dikeluarkan daripada unit tanpa bayaran balik.

11.) Bolehkah saya membawa tetamu tambahan selain daripada tetamu yang ditempah?
Ans: Tidak, kami hanya akan menerima tetamu yang ditempah. Mana-mana tetamu yang ditangkap mencuri orang lain akan didenda berat atau dikeluarkan daripada penginapan kami tanpa bayaran balik. Jika anda ada beberapa pelawat yang akan melawat, sila selaraskan dengan hos.

12.) Adakah tempat ini dikongsi dengan orang lain?
Ans: Tidak, tempat ini dikhususkan untuk tetamu kami yang ditempah sahaja. Tiada pelawat dibenarkan di premis melainkan jika diatur sebelum ini dengan hos. Kami mempunyai kamera di koridor untuk keselamatan tambahan.

13.) Bolehkah saya menempah menggunakan pilihan bayaran lain selain daripada kad kredit atau debit?
Ans: Tidak, Airbnb hanya menerima kad kredit atau debit sebagai bentuk bayaran di platform.

14.) Bolehkah saya membawa haiwan peliharaan?
Ans: Tidak, kami tidak membenarkan haiwan peliharaan di penginapan kami.

15.) Bolehkah kami mengadakan parti di tempat ini?
Ans: Tidak, tempat ini sesuai untuk orang yang ingin berehat dan menghabiskan masa berkualiti dengan orang tersayang atau masa mengeratkan hubungan dengan rakan-rakan.

16.) Adakah saya perlu membayar untuk sebarang kerosakan pada penginapan?
Ans: Ya, anda perlu mengisytiharkan bahawa sesuatu telah rosak atau pecah sebagai cara untuk menunjukkan penghormatan kepada penginapan kami.
Kami mengharapkan tetamu kami menjadi profesional dan melayan penginapan kami dengan teliti.

17.) Adakah terdapat gangguan kuasa?
Ans: Kami tidak menjangkakan sebarang gangguan kuasa tetapi sebarang kebimbangan lain yang mungkin timbul di luar kawalan kami seperti gangguan perkhidmatan oleh pembekal internet, kebocoran air, peranti tidak berfungsi dll. Jangan bimbang, kami sedia membantu anda dalam apa jua cara yang mungkin untuk menyelesaikan isu ini secepat mungkin.

18.) Boleh ke kita masak?
Ans: Ya, sudah tentu! Kami mempunyai dapur lengkap yang boleh anda gunakan. Sila bersihkan ruang selepas memasak. Anda juga boleh memilih penghantaran makanan untuk kemudahan anda dan mengambilnya di pintu masuk lobi.

19.) Bolehkah kami mendaftar masuk lewat?
Ans: Ya, sudah tentu boleh. Kami menawarkan pilihan daftar masuk sendiri untuk daftar masuk lewat.

20.) Bolehkah kami mendaftar masuk lebih awal daripada yang sepatutnya?
Ans: Ya, ia adalah asas kes ke kes. Kami mengenakan caj untuk daftar masuk awal. Daftar masuk standard adalah pada 3 petang dan seterusnya. Sila selaraskan dengan hos.

21.) Bolehkah kami mendaftar keluar lewat?
Ans: Ya, ini asas kes ke kes. Kami mengenakan caj untuk daftar keluar lewat. Masa daftar keluar standard ialah 11 pagi. Sila selaraskan dengan hos.

22.) Adakah terdapat kedai/kedai serbaneka berhampiran?
Ans: Ya, terdapat kedai sari-sari dalam kawasan sekitar. Walau bagaimanapun, kedai runcit terdekat adalah satu kilometer dari SM BF Sucat atau Shopwise Sucat.

23.) Bolehkah kami mengadakan acara di tempat ini?
Ans: Ya, ia adalah asas kes ke kes. Ia bergantung pada jenis acara dan persediaan yang diperlukan.

24.) Adakah tempat ini berhampiran lapangan terbang?
Ans: Ya, melalui Skyway dari NAIA1,2&3 akan mengambil masa anda 20-25 minit atau kurang.

***PENYERTAAN***

Kawasan Katil kami:
•1 Katil queen
•Selimut dan bantal • Bantal
yang selesa dan selesa • juntai
belakang yang diilhamkan oleh Jepun

Ruang Tamu Kami:
•42 inci dengan langganan Netflix & YouTube
• Meja Makan dengan persediaan lengkap
• Cermin Vaniti Lebar
•Hiasan dinding Jepun

Dapur Kami:
• Periuk Nasi
• Dapur induksi • Tudungdapur
jenis
dapur •Ketuhar gelombang mikro
•Cerek Elektrik
•Peralatan makan, Peralatan makan,
Peralatan dapur • Peti sejuk mini
• Singki dapur lengkap dengan sabun cecair, busa pencuci pinggan mangkuk, sabun tangan
• Air Minum PERCUMA PERCUMA

Tandas dan Bilik Mandi kami:
•Bidet
• Lavatory
• Handshower •
Cermin Bilik Mandi
•Pancuran mandi dan tab mandi pucat
• Kipas Pengudaraan
• Kelengkapan Mandi Percuma
• Shower PANAS & SEJUK
(sabun, tisu, syampu dengan perapi, berus gigi dan ubat gigi)

KEMUDAHAN lain:
• Tempat Letak Kereta Tetamu PERCUMA (Bergantung pada ketersediaan)
• Kolam renang luaran untuk orang dewasa dan 2 kolam renang kanak-kanak bersebelahan
•Gimnasium untuk kesihatan dan sejenisnya
•Kawasan taman mini yang terang, tempat yang sesuai untuk bersantai bersama rakan-rakan
• Kamera CCTV dan keselamatan 24/7 di dalam kawasan ini

Penafian: Kami hanya menawarkan apa yang kami senaraikan pada penyertaan kami. Terima kasih.

Tempat anda akan tidur

Kawasan bilik tidur
1 katil queen

Kemudahan di penginapan ini

Dapur
Wifi
Tempat letak kereta percuma di premis
Kolam
TV dengan kabel standard
Pendingin hawa
Peti sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Gim
Tidak tersedia: Penggera karbon monoksida

Pilih tarikh daftar masuk

Tambah tarikh perjalanan anda untuk harga yang tepat
Daftar masuk
Tambah tarikh
Daftar keluar
Tambah tarikh

4.91 daripada 5 bintang daripada 64 ulasan

Kebersihan
Ketepatan
Komunikasi
Lokasi
Daftar masuk
Berbaloi

Lokasi anda

Muntinlupa, Metro Manila, Filipina

Kejiranan ini benar-benar aman. Anda boleh berjalan pada waktu malam tanpa rasa takut akan dirogol atau diikat. Kondominium ini bersebelahan dengan Keuskupan Paranaque dan bersebelahan dengan bukit Solano.

Di sekitar tempat ini terdapat beberapa syarikat pengilangan seperti logistik AAI, Zuyondma, lelongan HMR, Kedai Runcit dll. Dari tempat ini anda akan berjaya berjalan kaki ke persimpangan Sucat/jambatan kaki kurang daripada 15 minit.

Jika anda mencari tempat yang tenang dan sunyi, maka anda datang ke tempat yang betul. Tempat yang sesuai untuk pasangan meraikan majlis istimewa dan untuk rakan-rakan berehat.

Dihoskan oleh Wil

  1. Menyertai sejak Disember 2019
  • 558 Ulasan
  • Identiti disahkan
  • Superhost
I'm Wil workin in BPO as a multilingual customer support for Spanish, English and French language. I'm an avid traveler. Traveling for me creates a deeper sense of connection with the people you meet and the place itself. I like mountain hiking, beaching bumming, a nature lover and an adrenalin junkie. I'm into extreme sports. For me life is always an adventure!
I'm Wil workin in BPO as a multilingual customer support for Spanish, English and French language. I'm an avid traveler. Traveling for me creates a deeper sense of connection with…

Hos Bersama

  • Choco Condotel

Semasa penginapan anda

Anda boleh menghantar mesej kepada kami di sini pada bila-bila masa melalui aplikasi. Kami akan cuba sedaya upaya untuk menjawab pertanyaan anda secepat mungkin. Untuk sebarang kebimbangan atau soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami. Terima kasih
Anda boleh menghantar mesej kepada kami di sini pada bila-bila masa melalui aplikasi. Kami akan cuba sedaya upaya untuk menjawab pertanyaan anda secepat mungkin. Untuk sebarang keb…

Wil ialah seorang Superhost

Superhost merupakan hos yang berpengalaman dan mendapat penarafan tinggi, yang komited ke arah menyediakan penginapan yang hebat untuk tetamu.
  • Bahasa: English, Français, 한국어, Español, Tagalog
  • Kadar jawapan: 99%
  • Masa menjawab: dalam masa sejam
Untuk melindungi pembayaran anda, jangan sesekali menghantar wang atau berkomunikasi di luar laman web atau aplikasi Airbnb.

Perkara yang perlu diketahui

Peraturan penginapan

Daftar masuk: Selepas 15:00
Daftar keluar: 11:00
Dilarang merokok
Tidak sesuai untuk haiwan kesayangan
Parti atau majlis tidak dibenarkan

Kesihatan & keselamatan

Komited untuk melaksanakan proses pembersihan Airbnb yang dipertingkatkan. Tunjuk selanjutnya
Garis panduan penjarakan sosial Airbnb dan garis panduan lain berkaitan dengan COVID-19 terpakai
Penggera karbon monoksida tidak dilaporkan Tunjuk selanjutnya
Penggera asap

Polisi pembatalan