Masakan Perancis tulen oleh Eglantine

Masakan Perancis tulen oleh Eglantine

Saya seorang chef yang pakar dalam masakan Perancis yang segar dan bermusim.
Diterjemah secara automatik
Cef dalam Boulogne-Billancourt
Disediakan di penginapan anda
Anda boleh menghantar mesej Eglantine untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.

Kelayakan saya

Cef
8 tahun pengalaman
Saya seorang chef yang mengkhusus dalam masakan Perancis segar & bermusim, dengan pilihan makanan organik.
Sorotan kerjaya
Saya bekerja dalam penerbitan masakan untuk Alain Ducasse sebelum saya memulakan kerjaya saya di dapur.
Bimbingan dan latihan
Saya mengasah kemahiran saya di Le Desnoyez di Paris dan memperoleh diploma Masakan CAP.
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.

Pengkhususan saya

Saya akan datang kepada anda

Saya mengembara kepada tetamu di Boulogne-Billancourt. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.

Perkara yang perlu diketahui

Syarat tetamu

Tetamu yang berusia 2 ke atas boleh hadir.

Kemudahan akses

Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut

Polisi pembatalan

Buat pembatalan sekurang-kurangnya 3 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
Daripada RM433 / tetamu
Minimum RM1,924 untuk membuat tempahan
Cef di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti
Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?
Masakan Perancis tulen oleh Eglantine

Masakan Perancis tulen oleh Eglantine

Saya seorang chef yang pakar dalam masakan Perancis yang segar dan bermusim.
Diterjemah secara automatik
Cef dalam Boulogne-Billancourt
Disediakan di penginapan anda
Daripada RM433 / tetamu
Minimum RM1,924 untuk membuat tempahan
Anda boleh menghantar mesej Eglantine untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.

Kelayakan saya

Cef
8 tahun pengalaman
Saya seorang chef yang mengkhusus dalam masakan Perancis segar & bermusim, dengan pilihan makanan organik.
Sorotan kerjaya
Saya bekerja dalam penerbitan masakan untuk Alain Ducasse sebelum saya memulakan kerjaya saya di dapur.
Bimbingan dan latihan
Saya mengasah kemahiran saya di Le Desnoyez di Paris dan memperoleh diploma Masakan CAP.
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.

Pengkhususan saya

Saya akan datang kepada anda

Saya mengembara kepada tetamu di Boulogne-Billancourt. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.

Perkara yang perlu diketahui

Syarat tetamu

Tetamu yang berusia 2 ke atas boleh hadir.

Kemudahan akses

Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut

Polisi pembatalan

Buat pembatalan sekurang-kurangnya 3 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
Cef di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti
Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?