Perkhidmatan Airbnb

Cef di Stanton

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Stanton

Cef

Scottsdale

Sarapan tengah hari oleh Sasha

Saya telah diberkati kerana menjadi chef eksekutif dan pemilik Chef Peribadi Artisan sejak 12 tahun yang lalu! Serta tambahan 15 tahun pengalaman dalam industri restoran. Termasuk Monarch Café dan Scottsdale yang berprestij, Arizona. Misi saya adalah untuk memperkasakan wanita lain dalam industri kulinari. Seluruh pasukan chef saya adalah graduan dari Arizona culinary Institute. Saya dan pasukan saya sentiasa berusaha sedaya upaya untuk menyesuaikan dan mencipta makanan yang menakjubkan dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk tetamu kami. Daripada proses perancangan, termasuk semua butiran menu, hingga mengambil gambar supaya anda dapat merakam detik-detik yang kami kongsi. Kemuncak perkhidmatan, gaya, dan makanan lazat yang anda pasti akan ingat! Saya mempunyai keistimewaan untuk bekerjasama dengan ramai atlet berprofil tinggi.

Cef

Phoenix

Perpaduan Caribbean yang berperisa oleh Jamillia

Pengalaman 10 tahun Saya seorang chef yang sangat mahir yang mengkhusus dalam masakan Caribbean yang lazat dan inklusif. Saya seorang chef yang belajar melalui dedikasi dan pengalaman sebagai pemilik perniagaan. Restoran Caribbean saya yang berpangkalan di Phoenix mempunyai penarafan yang tinggi daripada pelanggan.

Cef

Mesa

Pengalaman Chef daripada Food Network Chopped Champion

Pengalaman selama 15 tahun dalam 15 tahun sebagai chef eksekutif, saya telah memiliki beberapa restoran dan trak makanan. Saya belajar di Le Cordon Bleu di Scottsdale. Saya juara Food Network Chopped dan juara Supermarket Stakeout.

Cef

Temecula

Tempat makan mewah yang ditinggikan oleh Farid

Pengalaman selama 28 tahun saya mencipta pelbagai hidangan yang mencerminkan rasa hormat kepada bahan-bahan dan teknik. Saya telah mengetuai pasukan di restoran terbaik, memastikan kualiti, sanitasi yang betul & standard yang tinggi. Saya mengetuai dapur, memastikan standard penyediaan dan penyaduran yang tinggi dalam setiap hidangan.

Cef

Makanan ladang ke meja oleh Chef Nicoletta

20 tahun pengalaman saya membuka kedai gelato dan pastri pada usia 18 tahun, mengajar di seluruh dunia, dan bekerja di Eataly di NYC. Saya mendapat ijazah dalam bidang seni pastri, gelato dan pasta di sekolah Itali yang terkenal ini. Saya menyediakan hidangan pelbagai hidangan untuk meraikan anugerah chef terbaik Massimo Bottura.

Cef

Citarasa Eropah oleh Julian

Pengalaman 19 tahun Keistimewaan saya menggunakan kaedah klasik dan kontemporari dalam masakan Eropah. Saya belajar seni kulinari Perancis di Mexico dan memperoleh dua ijazah kulinari di A.S. Saya berhasrat untuk mencipta makanan yang tidak dapat dilupakan melalui persembahan dan kualiti yang teliti.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun