Perkhidmatan Airbnb

Cef di Charleston

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Charleston

Cef

Parti Teh dan Katering

28 tahun pengalaman Saya dan suami saya memiliki dan mengendalikan 26 Divine, yang memenuhi acara besar dan kecil. Saya berkelulusan dari Johnson & Wales University dan Scottsdale Culinary Institute. Saya mengasah kemahiran kulinari saya di The Sanctuary dan The Charleston Place.

Cef

Hidangan lazat oleh Reggie

10 tahun pengalaman saya memulakan perjalanan kulinari saya pada usia 14 tahun, dengan pengalaman dari BBQ halaman belakang hingga makan mewah. Saya berlatih di bawah chef terkemuka dan menjalankan perniagaan dari ladang ke meja selama lebih 4 tahun. Saya pernah memasak untuk Dave Chappelle, Chris Rock, dan Zion Williams.

Cef

Pengalaman makan persendirian mewah Charleston

23 tahun pengalaman saya telah bekerja sebagai chef sous, chef katering eksekutif, dan exec-chef dalam pelbagai tetapan. Saya mempunyai ijazah kulinari daripada Culinary Institute of Charleston di South Carolina. Hidangan udang dan bubur jagung saya berada dalam senarai Top 100 We Ate Chicago Tribune.

Cef

Bistro kontemporari oleh Devin

Hai, saya Kim dan saya pekerja rencam anda dengan Food Fire + Knives. Saya akan dapat membantu menyediakan tempahan anda dan menghubungkan anda dengan Chef Devin selepas anda menempah! Sentiasa berasa bebas untuk bertanya kepada saya sebarang soalan! Chef Devin telah menguruskan beberapa dapur terbaik di kawasan Charleston/Summerville. Beliau berada dalam 5 Teratas dalam Lawatan Kebakaran Warisan, pertandingan memasak api secara langsung di seluruh negeri. Beliau memegang Associate of Applied Science (AAS) dalam Seni Kulinari dari Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Cef

Makan oleh Katie

16 tahun pengalaman beliau telah bekerja setiap jawatan di dapur profesional, termasuk chef pastri. Beliau menghadiri Scottsdale Culinary Institute dan menerima ijazah bersekutu seni kulinari. Beliau juga memasak di Pesta Makanan dan Wain Aspen dan James Beard House.

Cef

Tempat Makan Bespoke oleh Chef John DiLeo

30 tahun pengalaman saya mempunyai latihan Perancis klasik dan hubungan yang mendalam dengan warisan Itali saya. Saya belajar di Culinary Institute of America dan dilatih di bawah chef Christian Delouvrier. Saya telah membuka restoran dan hotel di NYC, Nantucket, Key West, dan Moscow.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun

Perkhidmatan lain untuk diterokai