
Perkhidmatan Airbnb
Cef di Charleston
Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.
Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Charleston

Cef
Parti Teh dan Katering
28 tahun pengalaman Saya dan suami saya memiliki dan mengendalikan 26 Divine, yang memenuhi acara besar dan kecil. Saya berkelulusan dari Johnson & Wales University dan Scottsdale Culinary Institute. Saya mengasah kemahiran kulinari saya di The Sanctuary dan The Charleston Place.

Cef
Hidangan lazat oleh Reggie
10 tahun pengalaman saya memulakan perjalanan kulinari saya pada usia 14 tahun, dengan pengalaman dari BBQ halaman belakang hingga makan mewah. Saya berlatih di bawah chef terkemuka dan menjalankan perniagaan dari ladang ke meja selama lebih 4 tahun. Saya pernah memasak untuk Dave Chappelle, Chris Rock, dan Zion Williams.

Cef
Pengalaman makan persendirian mewah Charleston
23 tahun pengalaman saya telah bekerja sebagai chef sous, chef katering eksekutif, dan exec-chef dalam pelbagai tetapan. Saya mempunyai ijazah kulinari daripada Culinary Institute of Charleston di South Carolina. Hidangan udang dan bubur jagung saya berada dalam senarai Top 100 We Ate Chicago Tribune.

Cef
Bistro kontemporari oleh Devin
Hai, saya Kim dan saya pekerja rencam anda dengan Food Fire + Knives. Saya akan dapat membantu menyediakan tempahan anda dan menghubungkan anda dengan Chef Devin selepas anda menempah! Sentiasa berasa bebas untuk bertanya kepada saya sebarang soalan! Chef Devin telah menguruskan beberapa dapur terbaik di kawasan Charleston/Summerville. Beliau berada dalam 5 Teratas dalam Lawatan Kebakaran Warisan, pertandingan memasak api secara langsung di seluruh negeri. Beliau memegang Associate of Applied Science (AAS) dalam Seni Kulinari dari Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Cef
Makan oleh Katie
16 tahun pengalaman beliau telah bekerja setiap jawatan di dapur profesional, termasuk chef pastri. Beliau menghadiri Scottsdale Culinary Institute dan menerima ijazah bersekutu seni kulinari. Beliau juga memasak di Pesta Makanan dan Wain Aspen dan James Beard House.

Cef
Tempat Makan Bespoke oleh Chef John DiLeo
30 tahun pengalaman saya mempunyai latihan Perancis klasik dan hubungan yang mendalam dengan warisan Itali saya. Saya belajar di Culinary Institute of America dan dilatih di bawah chef Christian Delouvrier. Saya telah membuka restoran dan hotel di NYC, Nantucket, Key West, dan Moscow.
Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna
Profesional tempatan
Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai
Dipilih khas untuk kualiti
Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka
Sejarah kecemerlangan
Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun