Perkhidmatan Airbnb

Cef di Coslada

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Hidangan istimewa Mediterranean oleh Hugo

Saya kreatif, mudah menyesuaikan diri dan bersemangat untuk memberikan pengalaman makan yang luar biasa.

Merasa tapas dan sosej di Belén

Saya mengasaskan Cocina Conversa, sebuah syarikat yang mengubah dapur menjadi ruang untuk berhubung.

Makanan tradisional oleh Javier

Saya seorang chef dan seorang menteri Perancis secara peribadi mengucapkan tahniah kepada saya atas hidangan saya.

Tapas nomad untuk dikongsi

Saya mempunyai pelbagai pengalaman dalam dapur dari pelbagai penjuru dunia, saya suka membuat orang menikmati pengalaman gastronomi seolah-olah restoran itu berada di rumah.

Memasak secara berkumpulan bersama Chef Jóse

Saya telah dilatih di sekolah masakan Le Cordon Bleu yang berprestij.

Masakan gabungan Hispanik di rumah oleh Jose

Saya seorang chef dan telah mengambil bahagian dalam program Telecinco dan Radio Televisión Española.

Perisa gabungan eklektik oleh Álvaro

Chef dapur Sepanyol dan sommelier, saya adalah ketua chef di restoran Michelin bertaraf 2 bintang.

Masakan unik Jamaica oleh kingz kitchen

Saya menawarkan masakan Jamaica yang tulen dengan sentuhan moden, menggunakan teknik inovatif.

Rasa dunia - Pengalaman gabungan

Chef Le Cordon Bleu dengan 15 tahun pengalaman di restoran terbaik dan hotel 5 bintang.

Makan malam Mediterranean oleh Francesco

Saya seorang chef, perunding dan pengajar yang membawa minat dan kepakaran kepada pelanggan saya.

Chef Pemilik Canalla Izakaya Madrid

Saya menggabungkan cita rasa global dengan ketepatan dan kreativiti.

Perisa Mexico tulen oleh Sara

Saya mencipta hidangan yang menceritakan kisah dan membawa Mexico ke meja.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun