Perkhidmatan Airbnb

Katering di Issy-les-Moulineaux

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Katering

Citarasa Mediterranean moden oleh Salma

Jenama Céline, Guerlain dan Louis Vuitton telah menggunakan katering saya.

Meja Fatiha Terokai masakan fusion kami

La Table de Fatiha, ialah: Masakan asli, disediakan daripada produk segar dan bermusim, resipi yang diilhamkan oleh masakan Perancis dan Timur, hidangan sampingan yang disesuaikan

Pesta dan Kegembiraan oleh Chef Nadia Khémir

Katering untuk rumah-rumah mewah LVMH, Chanel, Fun Radio dll...

Katering tersuai

Daripada reka bentuk menu hingga pembentangan hidangan, kami bersama-sama membayangkan masakan yang mencerminkan citarasa anda, keinginan anda dan semangat majlis anda.

Hidangan kulinari oleh Delphine

Saya menawarkan masakan Perancis-Mediterranean untuk kumpulan 4 hingga 150 orang.

TERREs Katering Flexitarian Paris

TERREs menggabungkan gastronomi dan komitmen CSR dengan menggalakkan produk sayuran organik sambil menggabungkan bahan-bahan asal haiwan dari sektor Perancis yang menghormati kehidupan.

Katering Fingers Food, untuk acara

Ketua katering, saya menandatangani masakan 100% buatan sendiri dengan produk segar dan bermusim: makanan jari, hidangan untuk dikongsi, kotak siap sedia dan senografi elegan untuk momen gourmet

Perkhidmatan masakan bermusim oleh Amina

Sebagai ketua di rumah dan di acara, saya memasak untuk Lacoste dan Bonne Maman.

Menu fusion Perancis-Brazil oleh Carla

Saya mengembangkan masakan yang diilhamkan oleh kerja saya di restoran bertaraf.

Penglibatan kuliner bermusim, dari Paris ke Saigon

Selamat datang ke meja saya, Nikmati perjalanan kuliner bermusim antara Paris dan Saigon: hidangan yang lazat, penuh warna dan penuh dengan rasa perancis-Vietnam untuk dinikmati bersama.

Tingkatkan penginapan anda dengan perkhidmatan katering pakar

Profesional tempatan

Perkhidmatan katering yang lazat, dihantar dengan teliti, sesuai untuk sebarang majlis

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun