Perkhidmatan Airbnb

Cef di Philadelphia

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Philadelphia

Cef

Tempat makan Asia-Amerika moden oleh Graciela

8 tahun pengalaman saya mempunyai akar yang mendalam di restoran, daripada dapur Chinatown hingga latihan keselamatan makanan. Saya sedang menjalani latihan dan diperakui dalam keselamatan makanan. Saya menangani rasa tidak selamat makanan menggunakan sisa makanan yang diselamatkan untuk makanan yang penuh perasaan dan lestari.

Cef

Makanan laut Eropah dan masakan bermusim oleh Elise

12 tahun pengalaman saya telah bekerja di tempat makan dan katering persendirian, dan telah mengetuai dapur restoran. Saya belajar di bawah Chef Marc Vetri, Nicholas Elmi, dan Ellen Yin. Saya berkhidmat sebagai Chef Eksekutif di tiga pembukaan restoran Philadelphia.

Cef

Segala-galanya dengan penuh minat oleh Robert

20 tahun pengalaman Saya cemerlang dalam hidangan berkualiti tinggi Itali, Caribbean, dan Amerika dengan harga yang kompetitif. Saya belajar di sekolah Cordon blu di Pittsburgh, PA. Saya memenangi Chef of the Year di rumah penjagaan Philadelphia pada tahun 2014.

Cef

Merangkul minat oleh Cardel

22 tahun pengalaman saya telah bekerja di restoran utama, The Signature Room, dan membuka syarikat katering. Saya memperbaiki kemahiran saya melalui latihan amali, bimbingan dan pertandingan kulinari. Saya memasak di James Beard House dan membuka syarikat kulinari, Dmitrianna.

Cef

Ciptaan kulinari oleh Chris

Pengalaman selama 35 tahun beliau mengkhusus dalam acara kecil dan kelas memasak. Dia membesar dengan memasak dengan neneknya dan mendapat pengalaman bekerja di pelbagai dapur. Dia mengajar memasak kepada orang kurang upaya.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun