
Perkhidmatan Airbnb
Cef di Plainview
Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.
Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Plainview

Cef
Nashville
BBQ gaya Texas oleh Stuart
16 tahun pengalaman saya membawa dekad tradisi, kemahiran, dan perisa yang berani ke dalam setiap pinggan. Saya memperoleh ijazah dari Tennessee State University. Nashville Hidden Gems dan kedai-kedai lain telah meliputi ciptaan makanan saya.

Cef
Santapan mewah yang mementingkan kesihatan oleh Mary Luu
Pengalaman 5 tahun Saya seorang chef persendirian, pembangun resipi, & sommelier yang mengkhusus dalam makanan yang mementingkan kesihatan. Saya menghadiri sekolah kulinari di NYC dan dilatih di bawah Masa Takayama dan David Bouley. Saya bekerja di restoran berbintang Michelin di Bandar New York.

Cef
Louisville
Derby bourbon brunch by Tammy
Saya suka memasak dan menghiburkan! Sebagai pemilik salah satu tempat AirBNB paling popular di Louisville, Captain's Cabin Bed & Breakfast, saya menyediakan setiap tetamu dengan sarapan gourmet dan pengalaman mewah. Pada tahun 2018, saya menerbitkan buku masakan pertama saya, Resipi Kegemaran Kabin Kapten. Sebaik sahaja AirBNB memulakan Pengalaman AirBNB, saya mula menawarkan kelas Memasak Dengan Bourbon dan kelas Membuat Sabun & Sudzy Fun yang telah terbukti sangat popular di kalangan pelawat dan penduduk tempatan. Ini merupakan pengalaman yang paling popular di rantau ini. Derby Brunch adalah kegemaran bermusim.

Cef
Perisa global & keselesaan Selatan oleh Zacki
37 tahun pengalaman saya mempunyai pengalaman sebagai chef restoran, chef peribadi, pemilik restoran, dan jurugaya makanan. Saya belajar di Epicurean Cooking School dan Ma Cuisine Cooking School dengan Jonathan Waxman. Saya mengasaskan Zacki's Culinary Creations dan mengendalikan restoran bertaraf Zagat.

Cef
Odenton
Perpaduan Caribbean oleh Kenneth
Pengalaman 17 tahun saya dikenali sebagai Chef Berjanggut dan minat dan karisma saya datang dalam makanan saya. Saya belajar seni kulinari di The Art Institute of Washington dan memasak di restoran terbaik. Saya adalah chef peribadi di perasmian presiden pertama Barack Obama.

Cef
Chesapeake
Santapan suci oleh Dessy
8 tahun pengalaman saya menjalankan perniagaan saya sendiri, Ohso Royal Cuisines, di mana saya memberi tumpuan kepada menyediakan tempat makan mewah. Saya belajar pengurusan operasi daripada Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Saya telah berkhidmat kepada pelanggan VIP dan merupakan peserta dalam pertandingan Chef Kegemaran Chef Carla.
Semua perkhidmatan Cef

Tempat makan Itali & Mediterranean halus oleh Sean
Pengalaman 16 tahun Saya seorang chef yang pernah bekerja dalam pengurusan di restoran tepi air dan kelab persendirian. Saya berlatih di restoran utama dan kelab persendirian, di mana saya menguasai masakan Itali. Saya dapat mengubah minat saya terhadap makanan menjadi kerjaya dalam pengurusan kulinari.

Masakan Perancis & Itali oleh Chef Lorenzo
Pengalaman selama 15 tahun Sebagai chef persendirian, saya telah memasak untuk tetamu selebriti dan bukan selebriti di seluruh dunia. Saya belajar di sekolah seni kulinari yang diiktiraf di seluruh dunia di Paris. Saya diupah untuk memasak untuk atlet bintang sebelum draf NBA beliau.

Sajian 3 hidangan oleh Janeisha
8 tahun pengalaman saya telah bertanding dalam pesta makanan terbaik dan melancarkan lilin Aroma Kuliner. Saya seorang chef persendirian berpengalaman yang pernah bekerja di Rickey Smiley Morning Show. Saya bertanding di Food Network Canada, mempamerkan kemahiran kulinari saya di pentas kebangsaan.

Makanan Selatan halus oleh Soli
Hai, saya Kim dan saya pekerja rencam anda. Saya akan dapat membantu menyediakan tempahan anda dan menghubungkan anda dengan Chef Byron selepas anda menempah! Sentiasa berasa bebas untuk bertanya kepada saya sebarang soalan! Chef Soli mempunyai menu yang kreatif dan terpilih untuk dilaksanakan dengan kemahiran. Makanan selesa yang dipintal dan ditingkatkan. Biarkan dia datang dan membantu anda berehat sedikit lagi. Tetamu anda akan melalui pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Memasak dengan penuh minat dan semangat untuk membawa pengalaman yang unik setiap kali. Beliau adalah institut Kuliner graduan Virginia 2011 dan mempunyai ijazah bersekutu dalam seni kulinari dan sains.

Sajian setingkat Michelin oleh Juan
Pengalaman 20 tahun Dengan latihan dari Buenos Aires ke Perancis, saya membawa kreativiti dan sentuhan global kepada makanan. Saya dilatih di Le Cordon Bleu, mengasah kemahiran saya dalam gastronomi Perancis. Saya telah menghabiskan 20 tahun memiliki perkhidmatan acara Argentina yang terulung.

Haute cuisine & Colombia fusion by Jose Luis
10 tahun pengalaman saya berusaha untuk menceritakan kisah melalui perisa dan pendekatan yang tepat yang berakar umbi dalam seni. Saya mengasah kemahiran saya di Institut Kulinari Barcelona. Saya belajar daripada chef terkenal yang memenangi Musim 21 Top Chef.
Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna
Profesional tempatan
Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai
Dipilih khas untuk kualiti
Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka
Sejarah kecemerlangan
Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun