
Perkhidmatan Airbnb
Cef di Scottsdale
Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.
Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Scottsdale

Cef
Scottsdale
Sarapan tengah hari oleh Sasha
Saya telah diberkati kerana menjadi chef eksekutif dan pemilik Chef Peribadi Artisan sejak 12 tahun yang lalu! Serta tambahan 15 tahun pengalaman dalam industri restoran. Termasuk Monarch Café dan Scottsdale yang berprestij, Arizona. Misi saya adalah untuk memperkasakan wanita lain dalam industri kulinari. Seluruh pasukan chef saya adalah graduan dari Arizona culinary Institute. Saya dan pasukan saya sentiasa berusaha sedaya upaya untuk menyesuaikan dan mencipta makanan yang menakjubkan dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk tetamu kami. Daripada proses perancangan, termasuk semua butiran menu, hingga mengambil gambar supaya anda dapat merakam detik-detik yang kami kongsi. Kemuncak perkhidmatan, gaya, dan makanan lazat yang anda pasti akan ingat! Saya mempunyai keistimewaan untuk bekerjasama dengan ramai atlet berprofil tinggi.

Cef
Farm to Table Private Chef Catering
Pengalaman 12 tahun Saya seorang chef yang mengkhusus dalam klasik Amerika dengan sentuhan Asia. Saya memegang dua ijazah masakan dan dilatih di bawah chef utama Beau MacMillan. Saya mengasah kemahiran dan kreativiti saya bekerja dengan chef utama Beau MacMillan.

Cef
Mesa
Pengalaman Chef daripada Food Network Chopped Champion
Pengalaman selama 15 tahun dalam 15 tahun sebagai chef eksekutif, saya telah memiliki beberapa restoran dan trak makanan. Saya belajar di Le Cordon Bleu di Scottsdale. Saya juara Food Network Chopped dan juara Supermarket Stakeout.

Cef
Makan malam kumpulan persendirian formal oleh Chef Dean
Chef Dean ialah graduan kepujian Escoffier dan graduan dari Sushi Institute of America di LA. Memasak secara profesional sejak tahun 1996, beberapa pencapaian terbaiknya termasuk Pingat Perak ACF Escoffier serta menerima jemputan untuk memasak makan malam persendirian di rumah agam Gabenor di Denver, CO. Pengalaman terbarunya termasuk naik pangkat di hotel berlian Four Seasons di Scottsdale. Sejak 2019, beliau telah bekerja sebagai chef peribadi, menyediakan makanan segar untuk pelanggan seperti atlet profesional dan tokoh terkemuka dalam komuniti. Chef Dean sentiasa mempunyai minat untuk memasak makanan budaya dan dia suka melihat kegembiraan daripada rakan-rakan, keluarga dan pelanggan apabila dia memasak untuk mereka. Chef Dean suka belajar tentang budaya unik dan menggabungkan keaslian bahan-bahan ke dalam makanan

Cef
Tempat makan Amerika dan gaya rumah oleh Kayla
11 tahun pengalaman saya seorang chef yang memasak di restoran, resort, kelab desa, dan tempat sukan. Saya telah mengasah kemahiran saya melalui pekerjaan restoran di tempat-tempat yang berbeza. Saya telah bekerjasama dengan chef selebriti dan mengekalkan perkongsian yang pelbagai.

Cef
Tempat makan Mediterranean yang tidak dapat dilupakan oleh Mariana
Sejak 2012, Take a Chef telah menghubungkan beribu-ribu chef dan tetamu tempatan di lebih 100 negara, melalui pengalaman chef persendirian di rumah. Dalam pengalaman ini, kami teruja untuk mempersembahkan kepada anda, chef Christine. “Dibesarkan di sebuah bandar kecil di Newcastle Upon Tyne, minat saya terhadap makanan bermula di rumah dengan ibu saya dan membawa saya ke seluruh dunia. Dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman, saya telah berlatih di Hilton Culinary School NG dan University of Newcastle, dan bekerja di hotel dan restoran terbaik. Saya pakar dalam membuat menu peribadi menggunakan pelbagai teknik dan masakan global-membawa hati, warisan, dan rasa kepada setiap pinggan."
Semua perkhidmatan Cef

Majlis makan malam yang meriah oleh Debbie
Pengalaman 15 tahun Saya seorang chef dan sommelier dengan pembangunan resipi dan pengalaman penggayaan makanan. Saya dilatih dalam masakan Perancis dan di Scottsdale Classic Cooking Academy. Saya bangga untuk mengetuai masyarakat wanita profesional A.S. ini dalam makanan dan hospitaliti.

Masakan vegan soulful oleh Graciela
Pengalaman 10 tahun saya telah menjadi chef selama 10 tahun, memilih makanan tumbuhan untuk acara persendirian di seluruh dunia. Saya telah mempelajari kraf saya dengan mengembara ke seluruh dunia, menggunakan pengalaman saya sebagai bilik darjah saya. Saya telah berkongsi minat saya di seluruh dunia — dari Caribbean hingga Itali hingga Asia.

Makanan Mexico asli oleh Manu
Pengalaman 10 tahun saya memberi tumpuan kepada perisa Mexico tulen, mencipta pengalaman makan malam yang tidak dapat dilupakan. Saya bekerja di restoran Mexico dan merupakan koki sous eksekutif di laluan pelayaran. Saya telah menyediakan perkhidmatan chef persendirian yang luar biasa dengan tetamu yang gembira.

Sambutan ringkas oleh Martin
Pengalaman 10 tahun Selepas menguasai makanan Perancis, saya berkembang ke masakan Barat Daya dan Amerika Baru. Saya belajar masakan Perancis klasik di sekolah masakan legenda di Paris. Saya menyediakan acara berskala besar di JW Marriott Resort.

Perkhidmatan Chef Kelas Atas dan Persendirian oleh Christine
Dengan pengalaman 13 tahun, kecintaan saya yang mendalam terhadap makanan dan masakan membawa saya untuk meneruskan latihan kulinari formal dan berjaya makan tengah hari syarikat Perkhidmatan Chef Persendirian saya-Gabbeys. Saya mempunyai ijazah dari Newcastle College, dan saya seterusnya berlatih di Hilton sebagai chef selama 4 tahun. Saya juga telah mendapat anugerah masakan NCL dan ulasan 5 bintang di semua platform dalam talian.

Pengalaman makan mewah oleh Sasha
Saya graduan Arizona culinary Institute salah satu daripada lima sekolah masakan terbaik di Amerika Syarikat. Saya menamatkan pengajian pada tahun 2011 dan memulakan kerja chef peribadi pada tahun 2013. Saya telah belajar di luar negara di Itali dan suka mencipta klasik yang lebih selesa dengan banyak rasa!

Bercuti dan makan di luar oleh Jessica
Hai, saya Kim dan saya pekerja rencam anda dengan Food Fire + Knives. Saya akan dapat membantu menyediakan tempahan anda dan menghubungkan anda dengan Chef Jessica selepas anda menempah! Sentiasa berasa bebas untuk bertanya kepada saya sebarang soalan! Chef Jessica telah memasak secara profesional sejak tahun 2003, tetapi sentiasa mempunyai minat terhadap makanan dan kegembiraan yang dibawa kepada keluarga dan rakan-rakannya. Beliau telah bekerja dalam persekitaran dapur kecil untuk acara katering besar di lokasi. Dengan pengalaman yang terdiri daripada menguruskan dapur katering dan kakitangan hingga ke hadapan pengurusan rumah, Chef Acara Utama, Jurulatih Korporat dan Chef Sous. Gaya dan tekniknya boleh disimpulkan sebagai makanan yang selesa, klasik dengan sedikit kelainan, dan ingin tahu.

Keanggunan kuliner oleh Zoia
Pengalaman 20 tahun saya telah berkhidmat kepada ratusan tetamu sepanjang masa saya sebagai chef dan pemilik/pengendali restoran. Saya menamatkan pengajian di Institut Perniagaan Kulinari. Saya diundi sebagai chef persendirian Top 25 di Arizona oleh majalah Soeleishphoenix.
Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna
Profesional tempatan
Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai
Dipilih khas untuk kualiti
Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka
Sejarah kecemerlangan
Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun