Perkhidmatan Airbnb

Cef di Tempe

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Tempe

Cef

Mesa

Pengalaman Chef daripada Food Network Chopped Champion

Pengalaman selama 15 tahun dalam 15 tahun sebagai chef eksekutif, saya telah memiliki beberapa restoran dan trak makanan. Saya belajar di Le Cordon Bleu di Scottsdale. Saya juara Food Network Chopped dan juara Supermarket Stakeout.

Cef

Pengalaman makan mewah oleh Sasha

Saya graduan Arizona culinary Institute salah satu daripada lima sekolah masakan terbaik di Amerika Syarikat. Saya menamatkan pengajian pada tahun 2011 dan memulakan kerja chef peribadi pada tahun 2013. Saya telah belajar di luar negara di Itali dan suka mencipta klasik yang lebih selesa dengan banyak rasa!

Cef

Makan malam kumpulan persendirian formal oleh Chef Dean

Chef Dean ialah graduan kepujian Escoffier dan graduan dari Sushi Institute of America di LA. Memasak secara profesional sejak tahun 1996, beberapa pencapaian terbaiknya termasuk Pingat Perak ACF Escoffier serta menerima jemputan untuk memasak makan malam persendirian di rumah agam Gabenor di Denver, CO. Pengalaman terbarunya termasuk naik pangkat di hotel berlian Four Seasons di Scottsdale. Sejak 2019, beliau telah bekerja sebagai chef peribadi, menyediakan makanan segar untuk pelanggan seperti atlet profesional dan tokoh terkemuka dalam komuniti. Chef Dean sentiasa mempunyai minat untuk memasak makanan budaya dan dia suka melihat kegembiraan daripada rakan-rakan, keluarga dan pelanggan apabila dia memasak untuk mereka. Chef Dean suka belajar tentang budaya unik dan menggabungkan keaslian bahan-bahan ke dalam makanan

Cef

Persembahan masakan dan tempat makan persendirian oleh Brendan

20 tahun pengalaman saya telah bekerja dari restoran mewah hingga menyemarakkan atlet elit NBA, WNBA, dan NFL. Saya mempunyai latar belakang sekolah kulinari dan asal-usul keluarga Itali. Saya telah menyemarakkan atlet elit dengan makanan yang berfokus pada prestasi.

Cef

Phoenix

Makanan Mexico asli oleh Manu

Pengalaman 10 tahun saya memberi tumpuan kepada perisa Mexico tulen, mencipta pengalaman makan malam yang tidak dapat dilupakan. Saya bekerja di restoran Mexico dan merupakan koki sous eksekutif di laluan pelayaran. Saya telah menyediakan perkhidmatan chef persendirian yang luar biasa dengan tetamu yang gembira.

Cef

Sambutan ringkas oleh Martin

Pengalaman 10 tahun Selepas menguasai makanan Perancis, saya berkembang ke masakan Barat Daya dan Amerika Baru. Saya belajar masakan Perancis klasik di sekolah masakan legenda di Paris. Saya menyediakan acara berskala besar di JW Marriott Resort.

Semua perkhidmatan Cef

Tempat makan Amerika dan gaya rumah oleh Kayla

11 tahun pengalaman saya seorang chef yang memasak di restoran, resort, kelab desa, dan tempat sukan. Saya telah mengasah kemahiran saya melalui pekerjaan restoran di tempat-tempat yang berbeza. Saya telah bekerjasama dengan chef selebriti dan mengekalkan perkongsian yang pelbagai.

Bercuti dan makan di luar oleh Jessica

Hai, saya Kim dan saya pekerja rencam anda dengan Food Fire + Knives. Saya akan dapat membantu menyediakan tempahan anda dan menghubungkan anda dengan Chef Jessica selepas anda menempah! Sentiasa berasa bebas untuk bertanya kepada saya sebarang soalan! Chef Jessica telah memasak secara profesional sejak tahun 2003, tetapi sentiasa mempunyai minat terhadap makanan dan kegembiraan yang dibawa kepada keluarga dan rakan-rakannya. Beliau telah bekerja dalam persekitaran dapur kecil untuk acara katering besar di lokasi. Dengan pengalaman yang terdiri daripada menguruskan dapur katering dan kakitangan hingga ke hadapan pengurusan rumah, Chef Acara Utama, Jurulatih Korporat dan Chef Sous. Gaya dan tekniknya boleh disimpulkan sebagai makanan yang selesa, klasik dengan sedikit kelainan, dan ingin tahu.

Masakan vegan soulful oleh Graciela

Pengalaman 10 tahun saya telah menjadi chef selama 10 tahun, memilih makanan tumbuhan untuk acara persendirian di seluruh dunia. Saya telah mempelajari kraf saya dengan mengembara ke seluruh dunia, menggunakan pengalaman saya sebagai bilik darjah saya. Saya telah berkongsi minat saya di seluruh dunia — dari Caribbean hingga Itali hingga Asia.

Farm to Table Private Chef Catering

Pengalaman 12 tahun Saya seorang chef yang mengkhusus dalam klasik Amerika dengan sentuhan Asia. Saya memegang dua ijazah masakan dan dilatih di bawah chef utama Beau MacMillan. Saya mengasah kemahiran dan kreativiti saya bekerja dengan chef utama Beau MacMillan.

Perkhidmatan Chef Kelas Atas dan Persendirian oleh Christine

Dengan pengalaman 13 tahun, kecintaan saya yang mendalam terhadap makanan dan masakan membawa saya untuk meneruskan latihan kulinari formal dan berjaya makan tengah hari syarikat Perkhidmatan Chef Persendirian saya-Gabbeys. Saya mempunyai ijazah dari Newcastle College, dan saya seterusnya berlatih di Hilton sebagai chef selama 4 tahun. Saya juga telah mendapat anugerah masakan NCL dan ulasan 5 bintang di semua platform dalam talian.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun