Perisa Paris bertemu Mediterranean oleh Lionel
Saya telah membuka restoran di Paris dan LA dan memasak untuk nama-nama terkenal dalam filem Perancis dan Amerika.
Diterjemah secara automatik
Jurukater dalam Los Angeles
Disediakan di penginapan anda
Stesen Crêpes Perancis
RM416 RM416, setiap tetamu
Minimum RM4,150 untuk membuat tempahan
Nikmati rasa crêpe Perancis yang asli.
Stesen krep langsung kami yang menawan, diketuai oleh chef Perancis yang berbakat, membawa sentuhan bakat dan rasa kepada mana-mana acara.
Nikmati pilihan lazat dengan keju cair, herba aromatik, dan daging dan sayur-sayuran tradisional...
Atau manjakan diri dengan ciptaan manis dengan sapuan coklat yang mewah, kacang rangup, Chantilly yang ringan, dan beri segar.
Parti krep sentiasa menjadi idea yang baik—dan boleh dilengkapi dengan salad, makanan ringan, charcuterie, pastri, dan banyak lagi
Makan malam Fondue keju Alps Perancis
RM665 RM665, setiap tetamu
Minimum RM4,980 untuk membuat tempahan
Pengalaman makan malam Alpine ini membawa kehangatan dan pesona resort ski Perancis atau Switzerland kepada acara anda. Kami menggunakan keju import terbaik untuk menyediakan Raclette tulen, dicairkan dan dihidangkan di atas kentang, ham gunung dan salad, serta fondue keju klasik dengan crouton roti.
Ia makanan yang menyeronokkan dan interaktif untuk dinikmati bersama keluarga atau rakan — penuh dengan rasa yang pekat dan dihidangkan dengan gril raclette tradisional dan periuk fondue untuk sentuhan Alpine yang sebenar.
Paella Sepanyol Tradisional
RM748 RM748, setiap tetamu
Minimum RM6,226 untuk membuat tempahan
Makan malam Sepanyol yang tulen ini menampilkan pelbagai tapas tradisional, bahan-bahan yang diimport, dan daging yang diawet, menyerlahkan rasa Barcelona, Andalusia dan Madrid yang meriah.
Acara utama ialah paella yang menakjubkan — disediakan secara langsung di hadapan tetamu anda dalam kuali gergasi. Dibuat dengan nasi, makanan laut, chorizo, ayam dan sayur-sayuran segar, ia adalah sajian yang menakjubkan yang membawa semangat Sepanyol ke meja anda.
Menu Levantine
RM789 RM789, setiap tetamu
Minimum RM5,063 untuk membuat tempahan
Nikmati gabungan bahan-bahan Perancis, Mediterranean dan Timur Tengah dalam hidangan yang termasuk pembuka selera, hidangan utama dan pencuci mulut. Menu mungkin termasuk item seperti hummus kreatif, babaghanoush, mousse feta-beet, kefta daging lembu, muhammara, pizzetta za'atar Lubnan, shawarma ayam, ayam dengan sumac & lemon, falafel atau ikan panggang dengan lemon dan adas yang diawet. Vegetarian, vegan, pescatarian, kosher boleh dilakukan. Untuk kumpulan 12+ orang, sila hantar mesej untuk menyelaraskan perkhidmatan tersuai.
Pesta Maghribi
RM831 RM831, setiap tetamu
Minimum RM5,063 untuk membuat tempahan
Nikmati hidangan Maghribi yang boleh bermula dengan salad lobak merah, salad artichoke, zaalouk (terung), atau kacang fava dengan jintan. Nikmati hidangan couscous dengan ayam & sayur-sayuran sebagai hidangan utama, atau bebola daging, tagines, mechoui, pastilla. Menu juga mungkin termasuk pencuci mulut tradisional seperti salad oren, cerut madu, mantecaos, atau basboussa (kek semolina). Menu yang tepat, termasuk bilangan hidangan (3 hingga 6), dirancang mengikut pilihan. Vegetarian, vegan, pescatarian, kosher boleh dilakukan.
Menu bistro Perancis
RM955 RM955, setiap tetamu
Minimum RM5,727 untuk membuat tempahan
Nikmati hidangan Paris biasa dengan pembuka selera, hidangan utama, hidangan sampingan dan pencuci mulut. Contoh item menu mungkin termasuk poireaux vinaigrette, oeuf mimosa, oeufs cocotte, poulet a l'estragon, gratin de courgettes, tian provencal, ratatouille, gratin dauphinois, navets a la bordelaise, pommes sarladaises, tartare de boeuf au couteau, jambon au Porto, atau purée mousseline. Vegetarian, vegan, pescatarian, kosher boleh dilakukan. Untuk kumpulan 12+ orang, sila hantar mesej untuk menyelaraskan perkhidmatan tersuai.
Anda boleh menghantar mesej Lionel untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.
Kelayakan saya
20 tahun pengalaman
Saya melancarkan 2 bistro Perancis dan 1 restoran Mediterranean dan menjalankan syarikat acara saya sendiri.
Pemilik restoran dan chef bintang
Saya telah membawa kepakaran restoran dan sommelier saya kepada bintang filem terkenal dan CEO teknologi.
Belajar melalui dapur berjalan
Lulus dari sekolah perniagaan di Paris & London. Kepakaran kulinari menguruskan restoran
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.
Pengkhususan saya
Diberi penarafan 5.0 daripada 5 bintang, daripada 5 ulasan
Memaparkan 0 daripada 0
Saya akan datang kepada anda
Saya mengembara kepada tetamu di Los Angeles, Pearblossom dan Santa Clarita. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.
Perkara yang perlu diketahui
Syarat tetamu
Tetamu yang berusia 2 ke atas boleh hadir, maksimum 100 tetamu.
Kemudahan akses
Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut
Polisi pembatalan
Buat pembatalan sekurang-kurangnya 3 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
RM416 Daripada RM416, setiap tetamu
Minimum RM4,150 untuk membuat tempahan
Pembatalan percuma
Katerer di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti
Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?







