Meja Adrien
Saya mencipta hidangan lazat yang membangkitkan emosi dan membawa kegembiraan kepada setiap tetamu.
Diterjemah secara automatik
Cef dalam Paris
Disediakan di penginapan anda
Menu Perancis Selesa
RM430 RM430, setiap tetamu
Minimum RM1,433 untuk membuat tempahan
Nikmati menu yang menenangkan dan berperisa yang dibuat untuk dikongsi, menampilkan bahan-bahan segar dan sentuhan buatan sendiri.
Terbaik musim ini
RM478 RM478, setiap tetamu
Minimum RM956 untuk membuat tempahan
Cuba menu yang diilhamkan oleh bahan-bahan segar musim ini, disediakan dengan teliti untuk menyerlahkan rasa semula jadi.
Menu Pencarian
RM598 RM598, setiap tetamu
Minimum RM1,194 untuk membuat tempahan
Nikmati pilihan rasa Perancis yang disediakan dengan baik, menggabungkan tradisi dengan kreativiti.
Anda boleh menghantar mesej Adrien untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.
Kelayakan saya
17 tahun pengalaman kulinari
Ketua pembuat pastri di restoran Maxim's selepas pengalaman di Vendée, Lyon, Courchevel.
Ketua Chef Pastri
Ketua pembuat pastri di restoran terkenal Maxim's di Saint Tropez.
Chef terlatih restoran
Belajar di Boisniard dan Tetedoie, restoran bintang Michelin.
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.
Pengkhususan saya
Diberi penarafan 5.0 daripada 5 bintang, daripada 1 ulasan
Memaparkan 0 daripada 0
Saya akan datang kepada anda
Saya mengembara kepada tetamu di Paris. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.
Anda juga boleh datang kepada saya:
75001, Paris, Perancis
Perkara yang perlu diketahui
Syarat tetamu
Tetamu yang berusia 2 ke atas boleh hadir, maksimum 100 tetamu.
Kemudahan akses
Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut
Polisi pembatalan
Buat pembatalan sekurang-kurangnya 3 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
RM478 Daripada RM478, setiap tetamu
Minimum RM956 untuk membuat tempahan
Pembatalan percuma
Cef di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti
Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?




