Makan malam moden dan mendalam oleh Daniele

Masakan Itali, Perancis, Jepun menggabungkan teknik klasik dan moden secara kreatif.
Diterjemah secara automatik
Cef dalam Antibes
Disediakan di penginapan anda

Kesederhanaan bermusim

RM366 setiap tetamu
Cuba menu 3 hidangan yang memberi tumpuan kepada perisa bersih, keseimbangan yang indah, dan pelaksanaan yang tepat. Tawaran ini termasuk hidangan pembuka selera, hidangan utama dan pencuci mulut.

Menu riviera moden

RM463 setiap tetamu
Nikmati menu 4 hidangan yang diilhamkan oleh matahari, pantai dan hasil pasar Côte d'Azur. Jangankan hidangan pembuka selera, hidangan pertama, hidangan utama dan pencuci mulut.

Menu gabungan yang ditingkatkan

RM536 setiap tetamu
Nikmati menu merasa 5 hidangan yang menggabungkan cita rasa daripada akar Itali, teknik Perancis, dan kehalusan Jepun.
Anda boleh menghantar mesej Daniele untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.

Kelayakan saya

Cef
20 tahun pengalaman
Chef dengan pengalaman 14 tahun di dapur bertaraf bintang Michelin di seluruh Eropah dan Jepun.
Pemenang akhir dalam pertandingan memasak
Menguruskan dapur di Frenchie, Soho House, dan peserta akhir di Washoku World Challenge.
Sekolah hospitaliti, pengurusan
Belajar di Itali; dilatih di dapur Michelin di Perancis, UK dan Jepun.
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.

Pengkhususan saya

Saya akan datang kepada anda

Saya mengembara kepada tetamu di Antibes. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.

Perkara yang perlu diketahui

Syarat tetamu

Tetamu yang berusia 18 ke atas boleh hadir, maksimum 100 tetamu.

Kemudahan akses

Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut

Polisi pembatalan

Buat pembatalan sekurang-kurangnya 3 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
Dari RM366 setiap tetamu
Pembatalan percuma

Cef di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti

Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?

Makan malam moden dan mendalam oleh Daniele

Masakan Itali, Perancis, Jepun menggabungkan teknik klasik dan moden secara kreatif.
Diterjemah secara automatik
Cef dalam Antibes
Disediakan di penginapan anda
Dari RM366 setiap tetamu
Pembatalan percuma

Kesederhanaan bermusim

RM366 setiap tetamu
Cuba menu 3 hidangan yang memberi tumpuan kepada perisa bersih, keseimbangan yang indah, dan pelaksanaan yang tepat. Tawaran ini termasuk hidangan pembuka selera, hidangan utama dan pencuci mulut.

Menu riviera moden

RM463 setiap tetamu
Nikmati menu 4 hidangan yang diilhamkan oleh matahari, pantai dan hasil pasar Côte d'Azur. Jangankan hidangan pembuka selera, hidangan pertama, hidangan utama dan pencuci mulut.

Menu gabungan yang ditingkatkan

RM536 setiap tetamu
Nikmati menu merasa 5 hidangan yang menggabungkan cita rasa daripada akar Itali, teknik Perancis, dan kehalusan Jepun.
Anda boleh menghantar mesej Daniele untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.

Kelayakan saya

Cef
20 tahun pengalaman
Chef dengan pengalaman 14 tahun di dapur bertaraf bintang Michelin di seluruh Eropah dan Jepun.
Pemenang akhir dalam pertandingan memasak
Menguruskan dapur di Frenchie, Soho House, dan peserta akhir di Washoku World Challenge.
Sekolah hospitaliti, pengurusan
Belajar di Itali; dilatih di dapur Michelin di Perancis, UK dan Jepun.
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.

Pengkhususan saya

Saya akan datang kepada anda

Saya mengembara kepada tetamu di Antibes. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.

Perkara yang perlu diketahui

Syarat tetamu

Tetamu yang berusia 18 ke atas boleh hadir, maksimum 100 tetamu.

Kemudahan akses

Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut

Polisi pembatalan

Buat pembatalan sekurang-kurangnya 3 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.

Cef di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti

Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?