Chef peribadi Yohan Dzierzbicki / isda
Matlamat saya adalah untuk menawarkan setiap tetamu pengalaman yang tidak dapat dilupakan dengan mempamerkan hidangan yang dibuat dengan bahan-bahan bermusim terbaik.
Diterjemah secara automatik
Cef dalam Neuilly-sur-Seine
Disediakan di penginapan anda
Menu Mencitarasa: 3 Kursus
RM434 RM434, setiap tetamu
Menu ini termasuk: amuses bouches / pembuka / utama / pencuci mulut / mentega buatan sendiri dan roti
Menu Mencitarasa: 4 Kursus
RM554 RM554, setiap tetamu
Menu ini termasuk: amuses bouches / pembuka / pembuka panas / hidangan utama / pencuci mulut / mentega buatan sendiri dan roti
Menu Mencicip: 5 hidangan
RM722 RM722, setiap tetamu
Menu ini termasuk: amuses bouches / pembuka / pembuka panas / ikan utama / daging utama / pencuci mulut / mentega buatan sendiri dan roti
Anda boleh menghantar mesej Yohan untuk menyesuaikan atau membuat perubahan.
Kelayakan saya
4 tahun pengalaman
Bekas sous chef di La Micheline (1-Michelin *), Geneva CH
Sorotan kerjaya
Bekerja di restoran, termasuk FOGO/Episodes*, La Micheline* dan La Chèvre d'Or**
Bimbingan dan latihan
Baccalaureate tukang masak profesional / Diploma Kebangsaan Tinggi BTC untuk memasak / EHL CREM
Untuk membantu melindungi bayaran anda, sentiasa gunakan Airbnb untuk menghantar wang dan berkomunikasi dengan hos.
Pengkhususan saya
Diberi penarafan 5.0 daripada 5 bintang, daripada 3 ulasan
Memaparkan 0 daripada 0
Saya akan datang kepada anda
Saya mengembara kepada tetamu di Vélizy-Villacoublay, Paris, Neuilly-sur-Seine dan Fontenay-le-Fleury. Untuk menempah di lokasi lain, anda boleh menghantar mesej kepada saya.
Perkara yang perlu diketahui
Syarat tetamu
Tetamu yang berusia 18 ke atas boleh hadir, maksimum 6 tetamu.
Kemudahan akses
Hantar mesej kepada hos anda untuk butiran. Ketahui lebih lanjut
Polisi pembatalan
Buat pembatalan sekurang-kurangnya 1 hari sebelum masa mula untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
RM434 Daripada RM434, setiap tetamu
Pembatalan percuma
Cef di Airbnb disaring untuk memastikan kualiti
Cef dinilai atas pengalaman profesional, portfolio menu kreatif dan reputasi kecemerlangan mereka. Ketahui lebih lanjut
Anda nampak isu?




