Perkhidmatan Airbnb

Cef di Laval

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Laval

Cef

Makanan tempatan, dimasak di rumah anda- Airbnb

Saya tidak melalui sekolah memasak — saya belajar dengan tangan, hidung, lidah saya... dan banyak minat. Diajar sendiri selama 8 tahun, saya membangunkan gaya saya dengan menguji, menipu, bermula semula, sentiasa dipandu oleh keinginan untuk berkumpul di sekitar makanan yang baik. Diilhamkan oleh ayah saya dan kenangan makanan yang meriah, saya kini mencipta pengalaman makan di mana kami makan dengan hati serta dengan mata. Jika anda suka makanan yang murah hati, kisah benar, dan meja besar, anda telah datang ke tempat yang betul.

Cef

Tempat makan kreatif oleh Edwin Simon Gastronomie

20 tahun pengalaman saya telah memasak untuk restoran utama dan acara eksklusif. Saya dilatih di Institut de tourisme et d 'hôtellerie du Québec dan dengan chef Kanada. Saya bangga dengan kerjaya saya di restoran dan acara yang sangat dihormati.

Cef

Cef persendirian di rumah atau di sewaan anda

Syarikat kami: MobiloChef. Kami menawarkan perkhidmatan Chef Persendirian untuk semua jenis acara. Kami mempunyai struktur yang kukuh, beberapa tahun pengalaman. Chef kami semua diinsuranskan di acara dan kemudahan kami memenuhi piawaian MAPAQ. Anda bebas untuk melawat laman web kami untuk maklumat lanjut.

Cef

Masakan Perancis & Mediterranean kreatif oleh Emilia

11 tahun pengalaman saya berkongsi ciptaan saya yang diilhamkan oleh perjalanan sebagai pengajar di Leonardo Da Vinci Centre. Saya berlatih di L'Institut de tourisme et d 'hôtellerie du Québec (L' TITHQ). Saya memenangi kejohanan remaja yang pertama, dan saya bekerja di Graziella and Park Restaurant.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun