Perkhidmatan Airbnb

Cef di New Orleans

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di New Orleans

Cef

Citarasa New Orleans Autentik oleh Carlos

Pengalaman 20 tahun saya telah bekerja sebagai chef di pelbagai restoran. Saya telah memasak sejak saya kecil di New Orleans. Saya mengubah minat saya terhadap makanan menjadi kerjaya yang berjaya.

Cef

Pengkhususan selatan oleh Ashley

Pengalaman 24 tahun saya menemui minat saya pada usia 14 tahun semasa bekerja bersama ibu saya di sebuah syarikat katering. Pelanggan saya termasuk atlet bintang seperti Jadeveon Clowney dan Carl Granderson. Saya telah ditulis dalam Sports Illustrated dan penerbitan terkenal lain.

Cef

Dapur Creole oleh Jaleel

Pengalaman 5 tahun Menggunakan kemahiran masakan saya, saya membawa rasa New Orleans ke meja. Saya menghadiri New Orleans Culinary & Hospitality Institute (NOCHI). Saya terkenal dengan masakan Creole asli dan pizza lazat saya.

Cef

Pengalaman kulinari persendirian oleh Jimyria

Pengalaman 5 tahun saya menawarkan pengalaman kulinari yang disesuaikan dengan pelanggan persendirian yang saya belajar dalam kemahiran kulinari dan keselamatan makanan melalui NOCHI dan ServSafe. Saya lulus sebagai valedictorian daripada NOCHI dan telah memasak untuk berbilang pihak yang terdiri daripada lebih 50 orang.

Cef

Menu merasa oleh Adam

Saya telah bekerja di beberapa dapur hebat di dunia dari NYC ke Eropah ke New Orleans sepanjang satu setengah dekad. Saya telah memberi tumpuan kepada tempat makan persendirian dan katering acara selama 3 tahun, dan suka membuat sebarang hidangan yang lebih istimewa dan lazat. Dengan pengalaman yang luas merentasi banyak masakan, saya dapat membuat menu yang lazat untuk memenuhi keinginan untuk sebarang jenis makanan dan menampung sebarang sekatan diet. Saya beroperasi pada standard tertinggi daripada 4 orang kumpulan sehingga katering acara korporat.

Cef

Makan malam Itali di New Orleans oleh Paola

Pengalaman 14 tahun saya pakar dalam masakan Itali yang halus, menggabungkan tradisi dengan sentuhan kreatif. Saya juga pernah berlatih di dapur New Orleans seperti Domenica, Shaya, dan Restaurant August. Perkembangan saya daripada tukang masak barisan kepada chef eksekutif di Domenica membawa saya kepada penghargaan kulinari.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun

Perkhidmatan lain untuk diterokai