Perkhidmatan Airbnb

Cef di Pantin

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Pantin

Cef

Paris

Masakan fusion Perancis oleh Cyril

Pengalaman 10 tahun saya membuat perubahan hidup terima kasih kepada MasterChef dan saya membuka restoran saya. Saya dilatih dalam HACCP. Saya memenangi pingat di G20 World King of Chef Summit di Osaka, Jepun pada tahun 2019.

Cef

Paris

Chef Peribadi: Masakan Perancis dan Itali Moden

Saya seorang chef buatan sendiri yang suka memasak berinspirasi, di persimpangan asal-usul saya, minat saya dan nenek saya menghiburkan makanan jiwa. Dengan CAP (Sijil Kecekapan Profesional) yang lulus dengan kepujian daripada Ecole hôtelière Paris Drouant, saya mendapat inspirasi antara kaedah memasak paling ikonik di dunia dari Perancis dan resipi Itali tradisional & kontemporari.

Cef

Paris

Citarasa global oleh Prerana

5 tahun pengalaman saya telah bekerja di pelbagai dapur, daripada restoran berbintang Michelin hingga dapur katering. Daripada chocolaterie hingga pâtisserie, saya telah mendapat kemahiran dalam persekitaran masakan yang pelbagai. Saya bekerja di restoran berbintang Michelin, mengasah kemahiran saya dalam persekitaran yang pantas.

Cef

Tempat makan yang hangat dan lazat oleh Cam

6 tahun pengalaman saya telah bekerja di restoran tradisional dan sebagai chef persendirian, memenuhi pelbagai acara. Saya belajar seni hospitaliti dan katering di École Hôtelière de Paris. Saya menjalankan perniagaan saya sendiri, bekerjasama terus dengan pelanggan untuk mencipta pengalaman kulinari yang lazat.

Cef

Paris

Chef Perancis untuk pengalaman yang tidak dapat dilupakan

Nama saya Lila, dan saya mempunyai 12 tahun pengalaman dalam bidang masakan. Lulus dari Institut Gastronomi Ferrandi, saya berpeluang untuk bekerja di restoran berprestij, pertubuhan bistronomi, serta kilang bir Perancis yang berkualiti, di mana saya memperbaiki kemahiran memasak saya.

Cef

Paris

Perjalanan Kuliner Marion

Pengalaman 10 tahun saya telah memasak di Paris dan pinggir bandar berhampiran sejak 2015. Saya mempunyai ijazah sarjana dalam bidang undang-undang dan sains politik, dan masakan TOPI. Saya menganjurkan tacqueria Mexico yang menyamar untuk satu cadangan.

Semua perkhidmatan Cef

Masakan Perancis bermusim dengan Chef Lucie

8 tahun pengalaman Memasak kreatif dalam masakan bermusim yang halus menggunakan produk Perancis tempatan yang saya pelajari melalui pengalaman amali semasa mengembara, terutamanya di Polinesia. Saya pakar dalam masakan halus dan bermusim, menggunakan produk Perancis tempatan.

Nikmat berasaskan tumbuhan oleh Chef Marion

Pengalaman 10 tahun saya suka berkongsi minat saya untuk memasak dan mencipta hidangan istimewa dengan tetamu saya. Saya telah melengkapkan program latihan semula profesional (CAP Cuisine) pada tahun 2015. Saya telah memasak untuk lebih 900 tetamu dan merupakan chef rakan kongsi di La Belle Assiette (2015 hingga 2023).

Masakan Itali Tradisional oleh Daniele

Pengalaman 19 tahun saya bekerja di restoran berbintang Michelin. Saya belajar di Hotel School of Rome dan mendapat Bac Pro dengan 80/100. Saya membantu mendapatkan gelaran restoran Itali terbaik di London pada tahun 2015.

Makanan Perancis oleh Jeff

20 tahun pengalaman chef rumah persendirian, saya memasak untuk pereka dalaman di Vosges. Saya dilatih dalam bidang kulinari, pastri, dan pengurusan charcuterie. Saya pernah menjadi chef dan chef pastri di tempat-tempat terkenal.

Menu tersuai oleh Dowenson

Pengalaman selama 15 tahun Kerjasama dengan rumah premium dan perkhidmatan katering VIP. Saya mempunyai latar belakang yang kuat dalam memasak. Saya telah menganjurkan acara kulinari di Parc des Princes, dan bekerjasama dengan jenama.

Tempat makan Perancis klasik oleh Jean

8 tahun pengalaman saya berlatih di Tour d'Argent dan Le Meurice, kemudian menjadi chef persendirian. Saya dilatih di bawah Yannick Alleno, pakar inovasi serantau. Saya bekerja di Tour d 'Argent, sebuah restoran Paris yang bersejarah.

Masakan Perancis moden oleh Laurent

Pengalaman 20 tahun saya menawarkan gabungan masakan Perancis moden dan tradisional dengan keaslian dan kreativiti. Saya belajar di bawah Christophe Michalak, Thierry Marx, dan Cyril Lignac. Saya sering berkongsi kemahiran kulinari saya dalam rancangan memasak untuk rangkaian televisyen negara.

A la table par May

Bersemangat untuk berkongsi perkara yang baik melalui memasak, saya menjemput anda dalam perjalanan gourmet sebenar, yang diperbuat daripada perisa asli dan bermusim. Pengembaraan kuliner saya bermula di sekolah hotel di Paris, sebelum meneruskan di restoran bistronomi. Pada masa itu saya memilih untuk berkembang, untuk memberikan kebebasan kepada kreativiti saya di tempat yang berbeza. Apa yang mendorong saya? Kecintaan terhadap produk, keseronokan penghantaran, dan pencarian perjanjian yang berani dan harmoni. Saya mementingkan kerja secara langsung dengan pengeluar, untuk meningkatkan dan meningkatkan produk mereka melalui masakan bermusim, tempatan dan bermakna. Bagi mereka yang ingin, saya menemani hidangan wain saya yang dipilih dengan teliti untuk mencipta padanan wain yang adil dan mengejutkan.

Masakan Perancis tulen oleh Eglantine

Pengalaman 8 tahun Saya seorang chef yang mengkhusus dalam masakan Perancis segar & bermusim, dengan keutamaan untuk organik. Saya mengasah kemahiran saya di Le Desnoyez di Paris dan memperoleh diploma Masakan CAP. Saya bekerja dalam penerbitan masakan untuk Alain Ducasse sebelum saya memulakan kerjaya saya di dapur.

Santapan mewah Afro-Caribbean oleh Jonathan

8 tahun pengalaman saya membawa masakan mewah kepada pelanggan dan menawarkan perkhidmatan perundingan untuk meningkatkan santapan mewah. Saya berlatih di Guadeloupe sebelum mengembangkan ufuk saya di UK dan Paris. Saya mengasah kraf saya di hotel mewah terbaik seperti The Peninsula dan Plaza Athénée.

Masakan vegetarian lestari oleh Manon

13 tahun pengalaman saya telah bekerja untuk chef terkenal, bekerja dalam pelbagai acara, dan saya kini menjalankan syarikat saya sendiri. Saya sentiasa berusaha untuk memperkayakan pengetahuan dan kebolehan saya sebagai cheffe. Saya berpeluang untuk bekerjasama dengan chef Perancis terkenal dalam acara khas untuk Hermès.

Pesta pasar oleh Or

Pengalaman 10 tahun Pengalaman Amali di restoran Paris dan warisan masakan terbaik dari Afrika Utara. Dilatih dalam teknik memasak Levantine, Mediterranean, dan Afrika Utara. Dapur LED di Miznon, Shouk, dan Dalia di Paris.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun