Perkhidmatan Airbnb

Cef di Suresnes

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Hidangan mewah berasaskan tumbuhan oleh Anaelle

Masakan sayur-sayuran, rasa dunia, organik, bahan-bahan tempatan bermusim.

Menu bermusim: tanda tangan musim sejuk, chef neraudeau

Valentin Neraudeau, pengarang "du potager familial aux tables d'exception", pernah bekerja bersama Michel Guérard. Penciptaan masakan bermusim yang boleh disesuaikan mengikut citarasa dan alahan anda.

Meja kreatif oleh Stanislas

Saya telah bekerja di seluruh dunia dan baru-baru ini di La Table de Cybèle.

Chef peribadi isda

Saya ingin memberikan tetamu saya pengalaman terbaik dan membiarkan mereka mencuba ciptaan saya yang dibuat dengan produk bermusim.

Menu kreatif oleh Faustine

Sebagai seorang tukang masak di rumah, saya membayangkan resipi kreatif yang menggabungkan estetika dan kelezatan.

Menu Inspirasi Momen oleh Chef Ecem

Setiap hidangan menggambarkan pengalaman saya dalam dapur-dapur yang berprestij.

Menu bermusim oleh Chef Nadia

Saya menggunakan pengetahuan yang dipelajari di restoran-restoran mewah pada setiap hidangan

Saat-saat manis bersama ketua Fanny

Saya menyediakan pencuci mulut buatan sendiri yang lazat dan mewujudkan suasana yang lembut dan mesra untuk momen manis yang tidak dapat dilupakan.

Hidangan kreatif oleh Carla

Saya menawarkan masakan yang diilhamkan oleh kerja saya di restoran bertaraf tinggi.

Cef Persendirian Andrea

Masakan Itali, tradisi, kreativiti, hidangan yang disesuaikan, pengalaman deria.

Menu chef dari peti sejuk anda oleh Philippe

Ketua restoran bertaraf bintang sejak 2009, saya mencipta resipi untuk meningkatkan kehidupan seharian.

AlkimiaChef oleh Giovanni

Saya pakar dalam masakan Itali, saya mencipta pengalaman daripada makan malam rumah yang selesa hingga acara yang elegan, menggabungkan tradisi, rasa dan cita rasa Itali yang sebenar.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun