Perkhidmatan Airbnb

Cef di Massy

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Masakan gourmet dari perjalanan bersama Chef Christ

Pengalaman kuliner, perjalanan antara budaya dan rasa. Saya menyediakan perkhidmatan yang tersendiri dan luar biasa untuk anda. Dari perkhidmatan ke pinggan

Menu mengikut kesempatan dan keinginan

Saya menawarkan pengalaman unik dengan produk bermusim dan lestari. Sama ada anda vegetarian atau peminat daging, saya akan memenuhi permintaan anda

Kreasi Chef Matteo - Rasa & semangat

Setiap hidangan adalah ciptaan unik, yang diilhamkan oleh musim dan pengalaman saya. Matlamat saya: untuk membangkitkan deria anda dengan masakan yang ikhlas, berani dan penuh perasa.

Chef Peribadi Bastien

Sebagai ketua tukang masak di rumah, saya menawarkan pengalaman masakan yang kaya dan kreatif, menghormati produk dan keharmonian rasa, serta menonjolkan gastronomi Perancis.

Cef Persendirian Toko Essom

Masakan yang berani dan kreatif secara intuitif yang dibuat dengan kehalusan yang sentiasa berubah yang menyampaikan semuanya kepada anda dengan setiap gigitan, masakan intim yang ditentukan oleh musim

Sarapan Tengah Hari Manis/ Masin

Untuk menghabiskan masa yang baik pada hari Ahad dan menikmati kehidupan Paris, nikmati sarapan tengah hari yang lazat ini

Menu Antonin

Saya mengambil semua maklumat daripada pelanggan terlebih dahulu, citarasa, keinginan, permintaan khas sebelum menyediakan menu yang boleh saya cadangkan kemudian sebelum pengesahan pelanggan.

Inspirasi Masakan Perancis, oleh Christophe

Saya menawarkan anda untuk mengalami pengalaman yang asli melalui masakan yang mesra dan penuh dengan penemuan rasa.

Cita rasa global oleh Patrick

Izinkan saya membawa anda dalam lawatan rasa global dengan pelbagai masakan di hujung jari anda.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun