Perkhidmatan Airbnb

Cef di Sandy Springs

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Sandy Springs

Cef

Penginapan Canggih, Masakan Terpilih oleh Shef Amanda

Pengalaman selama 15 tahun saya telah bekerjasama dengan chef terkenal seperti Roy Yamaguchi dan Daniel Boulud. Saya menamatkan sekolah masakan dan dilatih di bawah chef seperti Elia Aboumrad dan Wolfgang Puck. Saya juga pernah muncul di Food Network's Cooks lwn. Cons dan Supermarket Stakeout.

Cef

Tempat makan Amerika yang klasik dan selesa di Sydney

Pengalaman selama 17 tahun saya telah bekerja untuk pelbagai kumpulan makanan mewah di kawasan Metro Atlanta. Saya diperakui Servsafe dan menyelaraskan semua amalan memasak saya dengan standard keselamatan makanan. Saya memenangi Golden Spatula 2024 untuk kemahiran kulinari yang luar biasa.

Cef

Papan keju dan charcuterie oleh Casey

11 tahun pengalaman saya telah bekerja di seluruh negara di restoran dan sebagai chef persendirian. Saya belajar di Le Cordon Bleu London dan memegang BA dalam bidang antropologi makanan. Saya membantu orang mencipta semula resipi keluarga yang hilang dalam rancangan saya Recipe Lost and Found.

Cef

Tempat Makan Persendirian oleh Bella The Chef

Pengalaman selama 15 tahun saya komited terhadap kebersihan, citarasa, dan persembahan yang indah. Saya mempunyai pengalaman amali dalam acara persendirian, perkahwinan dan persediaan makanan. Memasak setiap hari adalah minat saya.

Cef

Perisa global eklektik oleh Sam

16 tahun pengalaman saya telah mendedikasikan hidup saya untuk mencipta pengalaman makanan yang tidak dapat dilupakan yang menyatukan orang ramai. Saya menamatkan pengajian di Universiti Johnson & Wales dengan ijazah sarjana muda dalam seni kulinari. Saya dipaparkan di Rangkaian Makanan, mempamerkan kemahiran kulinari dan kreativiti saya.

Cef

Katering yang berani, berperisa, dan tidak dapat dilupakan oleh Desi

Pengalaman 7 tahun Saya seorang chef persendirian yang menawarkan perkhidmatan katering kepada keluarga, perniagaan dan organisasi. Saya mendapat pengalaman amali di pelbagai restoran dan lounge. Saya telah dianugerahkan Perniagaan Terbaik di South Fulton 2024 dan telah dipaparkan dalam majalah.

Semua perkhidmatan Cef

Makanan berasaskan tumbuhan dan mentah oleh Debra

23 tahun pengalaman Saya seorang jurulatih kesihatan holistik, penyembuh reiki dan chef berasaskan tumbuhan. Saya graduan pusat kesihatan dan kesejahteraan The Living Foods Institute. Saya memenangi Anugerah Raw Terbaik untuk Hot Love Chocolate Truffles saya.

Perkhidmatan Persediaan Makanan

8 tahun pengalaman saya telah bekerja dalam suasana bervolume tinggi, makan mewah, dan kasual. Saya memperoleh ijazah Sarjana Muda Sains dari Mercy College. Saya mencipta jenama makanan saya sendiri, menggabungkan latar belakang saya dengan minat dan kreativiti.

Menu afro-fusion oleh Gina

20 tahun pengalaman saya berpindah dari Nigeria ke Atlanta untuk mencipta masakan Afro-fusion dengan sentuhan Barat. Saya memperbaiki teknik saya di Leiths School of Food and Wine di London. Pendekatan saya adalah tentang memasak makan malam yang tidak dapat dilupakan dan kehangatan di meja anda.

Masakan fusion oleh Stephon

Pengalaman 20 tahun saya membawa kehangatan gaya keluarga dan ketepatan makan mewah kepada masakan saya. Saya berlatih di Pusat Kulinari Antarabangsa Perancis/NYC. Saya belajar daripada chef terkenal Bobby Flay dan Jacques Pépin.

Diinfuskan dengan penuh kasih sayang oleh Manifesting Munchiez

Pengalaman 5 tahun saya telah mencipta makanan untuk pelanggan berpengaruh seperti Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves dan banyak lagi. Saya telah menubuhkan jenama chef persendirian dan membina pelanggan yang dipercayai jadi Sama ada anda berada di sini untuk berehat, meneroka, atau hanya menikmati makanan yang dimasak di rumah dengan kegembiraan, tahu bahawa anda berada di ruang di mana anda sangat dialu-alukan. Matlamat saya adalah untuk membantu anda berasa seperti di rumah, mengisi perut dan semangat anda dengan kehangatan, dan untuk mengingatkan anda bahawa makanan kami dibuat dengan kasih sayang-dan boleh menjadi satu bentuk penyembuhan , Adakah anda bersedia untuk menikmati pengalaman ini?

Perisa global yang lazat oleh Desiree

Pengalaman 8 tahun saya mencipta hidangan lazat dengan pelbagai perisa global. Saya belajar memasak di rumah bersama keluarga dan mengasah kemahiran saya sebagai chef tentera. Pelbagai masakan Itali, Pulau, Perancis, dan Asia saya, dengan kepakaran pastri.

Perpaduan India oleh Andrea

Pengalaman selama 15 tahun beliau telah bekerja di kelab desa, bar sukan, dapur persendirian, dan banyak lagi. Beliau menghadiri Le Cordon Bleu dan menerima ijazah dalam sains seni kulinari. Beliau menguasai hidangan istimewa daripada pelbagai budaya semasa berada di Florida.

Masakan antarabangsa oleh Kat

Pengalaman selama 20 tahun beliau mencipta hidangan lazat dengan gabungan perisa Haiti dan Perancis. Beliau belajar seni kulinari di Le Cordon Bleu dan belajar daripada wanita Haiti dalam keluarganya. Asuhan dan latihan rasminya memaklumkan kepadanya tentang cinta dan disiplinnya untuk memasak dan membuat kek.

Citarasa global oleh Chef Fadi

Pengalaman 12 tahun Dengan perniagaan yang didorong oleh chef saya, Habibis, saya mencipta makanan dan acara untuk pelanggan di Atlanta. Saya lulusan sekolah hospitaliti di Lubnan dan sekolah kulinari di Switzerland. Saya telah mencipta menu yang sihat dan berfokuskan persembahan untuk pemain besbol profesional.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun

Perkhidmatan lain untuk diterokai