Perkhidmatan Airbnb

Cef di South Fulton

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di South Fulton

Cef

Diinfuskan dengan penuh kasih sayang oleh Manifesting Munchiez

Pengalaman 5 tahun saya telah mencipta makanan untuk pelanggan berpengaruh seperti Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves dan banyak lagi. Saya telah menubuhkan jenama chef persendirian dan membina pelanggan yang dipercayai jadi Sama ada anda berada di sini untuk berehat, meneroka, atau hanya menikmati makanan yang dimasak di rumah dengan kegembiraan, tahu bahawa anda berada di ruang di mana anda sangat dialu-alukan. Matlamat saya adalah untuk membantu anda berasa seperti di rumah, mengisi perut dan semangat anda dengan kehangatan, dan untuk mengingatkan anda bahawa makanan kami dibuat dengan kasih sayang-dan boleh menjadi satu bentuk penyembuhan , Adakah anda bersedia untuk menikmati pengalaman ini?

Cef

Makanan berasaskan tumbuhan dan mentah oleh Debra

23 tahun pengalaman Saya seorang jurulatih kesihatan holistik, penyembuh reiki dan chef berasaskan tumbuhan. Saya graduan pusat kesihatan dan kesejahteraan The Living Foods Institute. Saya memenangi Anugerah Raw Terbaik untuk Hot Love Chocolate Truffles saya.

Cef

Papan keju dan charcuterie oleh Casey

11 tahun pengalaman saya telah bekerja di seluruh negara di restoran dan sebagai chef persendirian. Saya belajar di Le Cordon Bleu London dan memegang BA dalam bidang antropologi makanan. Saya membantu orang mencipta semula resipi keluarga yang hilang dalam rancangan saya Recipe Lost and Found.

Cef

Atlanta

Perisa global yang lazat oleh Desiree

Pengalaman 8 tahun saya mencipta hidangan lazat dengan pelbagai perisa global. Saya belajar memasak di rumah bersama keluarga dan mengasah kemahiran saya sebagai chef tentera. Pelbagai masakan Itali, Pulau, Perancis, dan Asia saya, dengan kepakaran pastri.

Cef

Katering Roosevelt

Pengalaman 9 tahun Makanan saya didorong oleh kreativiti, cinta, dan rasa hormat yang mendalam terhadap perisa Selatan. Saya mempunyai ijazah kulinari dari Johnson dan Wales University. Saya mengasaskan Roosevelt's Catering di Atlanta, dan saya kerap bekerjasama dengan rakan-rakan chef.

Cef

Lithia Springs

Perpaduan dua budaya oleh Jamerican

14 tahun pengalaman Kami pasukan chef suami isteri yang suka memasak dan membuat pelanggan gembira. Kami belajar banyak tentang memasak daripada ibu kami & belajar seni kulinari. Kami memenangi anugerah untuk resipi Pineapple Ginger Lemonade kami di “Taste of Douglasville”.

Semua perkhidmatan Cef

Tempat makan berkualiti restoran oleh Laiel

Pengalaman 8 tahun Saya seorang chef yang ingin mencipta makanan yang luar biasa dan menghidangkannya dengan cantik. Saya seorang chef eksekutif bertauliah dan chef de cuisine dari Escoffier. Saya telah memasak untuk selebriti seperti Snoop Dogg dan pasukan Good Morning America ABC.

Pengalaman Ratu Kofi oleh Chef Kia Niël

Pengalaman 10 tahun Perjalanan saya bermula pada usia 7 tahun, berakar umbi dalam tradisi keluarga, menggabungkan warisan dan rempah ratus yang meriah. Saya memegang sijil dalam seni kulinari dan pengurusan restoran. Saya pernah bekerja di Ramsay's Kitchen di Las Vegas, Nobu di Malibu, dan Delta Sky Club.

Tempat Makan Persendirian oleh Bella The Chef

Pengalaman selama 15 tahun saya komited terhadap kebersihan, citarasa, dan persembahan yang indah. Saya mempunyai pengalaman amali dalam acara persendirian, perkahwinan dan persediaan makanan. Memasak setiap hari adalah minat saya.

Katering yang berani, berperisa, dan tidak dapat dilupakan oleh Desi

Pengalaman 7 tahun Saya seorang chef persendirian yang menawarkan perkhidmatan katering kepada keluarga, perniagaan dan organisasi. Saya mendapat pengalaman amali di pelbagai restoran dan lounge. Saya telah dianugerahkan Perniagaan Terbaik di South Fulton 2024 dan telah dipaparkan dalam majalah.

Perisa global eklektik oleh Sam

16 tahun pengalaman saya telah mendedikasikan hidup saya untuk mencipta pengalaman makanan yang tidak dapat dilupakan yang menyatukan orang ramai. Saya menamatkan pengajian di Universiti Johnson & Wales dengan ijazah sarjana muda dalam seni kulinari. Saya dipaparkan di Rangkaian Makanan, mempamerkan kemahiran kulinari dan kreativiti saya.

Citarasa global oleh Chef Fadi

Pengalaman 12 tahun Dengan perniagaan yang didorong oleh chef saya, Habibis, saya mencipta makanan dan acara untuk pelanggan di Atlanta. Saya lulusan sekolah hospitaliti di Lubnan dan sekolah kulinari di Switzerland. Saya telah mencipta menu yang sihat dan berfokuskan persembahan untuk pemain besbol profesional.

Tempat makan mewah dengan sentuhan kreatif oleh Jay

10 tahun pengalaman Dilatih di pelbagai restoran mewah, saya membawa sentuhan kreatif kepada setiap hidangan. Saya mempunyai 7 tahun pengalaman dalam cef/Katering persendirian. Saya berdedikasi dan bertenaga, dan saya membawa suasana yang hebat kepada pengalaman anda.

Penginapan Canggih, Masakan Terpilih oleh Shef Amanda

Pengalaman selama 15 tahun saya telah bekerjasama dengan chef terkenal seperti Roy Yamaguchi dan Daniel Boulud. Saya menamatkan sekolah masakan dan dilatih di bawah chef seperti Elia Aboumrad dan Wolfgang Puck. Saya juga pernah muncul di Food Network's Cooks lwn. Cons dan Supermarket Stakeout.

Masakan antarabangsa oleh Kat

Pengalaman selama 20 tahun beliau mencipta hidangan lazat dengan gabungan perisa Haiti dan Perancis. Beliau belajar seni kulinari di Le Cordon Bleu dan belajar daripada wanita Haiti dalam keluarganya. Asuhan dan latihan rasminya memaklumkan kepadanya tentang cinta dan disiplinnya untuk memasak dan membuat kek.

Perpaduan India oleh Andrea

Pengalaman selama 15 tahun beliau telah bekerja di kelab desa, bar sukan, dapur persendirian, dan banyak lagi. Beliau menghadiri Le Cordon Bleu dan menerima ijazah dalam sains seni kulinari. Beliau menguasai hidangan istimewa daripada pelbagai budaya semasa berada di Florida.

Heartfelt Global Flavors by Nya

Pengalaman 5 tahun saya memulakan NyaBCookin pada tahun 2021, menggabungkan minat saya terhadap makanan dengan perkhidmatan terbaik. Saya dilatih melalui keluarga, rakan-rakan dan chef di seluruh dunia. Saya menyampaikan majlis makan persendirian yang tidak dapat dilupakan dengan memberi tumpuan kepada rasa dan perkhidmatan.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun