Perkhidmatan Airbnb

Cef di Cuajimalpa

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Cuajimalpa

Cef

Mexico City

Syurga Mexico oleh Alberto

Pengalaman 8 tahun Amalan dan bekerja di hotel di bandar Mexico, jamuan dengan chef Itali. Saya belajar dan menamatkan pengajian gastronomi saya di UNIVDEP University. Saya berpeluang memasak untuk orang media.

Cef

Di sebalik api dan perisa gabungan oleh Erick

8 tahun pengalaman saya bermula di Mexico dan belajar daripada pakar seperti Benito Molina dan Gordon Ramsay. Saya belajar di Conservatory of the Culture of Mexican Cuisine. Pada masa ini saya adalah pemilik perniagaan makan mewah yang kreatif.

Cef

Makan malam persendirian dengan Chef Juan Carlos

Pengalaman selama 20 tahun saya pakar dalam memberikan pengalaman makan yang unik. Saya bersekolah di sekolah kulinari dan dilatih di hotel standard AAA. Saya telah menjadi chef berpangkat tinggi di Mexico selama lebih lima tahun.

Cef

Tiga Makanan Mexico Paling Suci

Pengalaman 13 tahun Saya Menyampaikan perkhidmatan katering tersuai untuk acara dan perayaan korporat. Saya belajar di Sekolah Antropologi dan Sejarah Kebangsaan dan UVM. Mencipta salsas gourmet line Mapachtli artisan salsa pada tahun 2015.

Cef

Meja fusion oleh Rodrigo

Pengalaman 14 tahun Kemahiran kulinari saya dipengaruhi oleh dapur Jepun, kapal persiaran dan pastri. Saya lulus dengan diploma pastri sebelum kerjaya kulinari 6 tahun di kapal layar persendirian. Selain daripada asas masakan dalam masakan Jepun, saya juga mempunyai perniagaan pastri.

Cef

Masakan Mexico moden oleh Rodrigo

Pengalaman 14 tahun saya bermula di restoran Jepun dan kemudian di Biko, di mana saya belajar teknik lanjutan. Saya memperoleh diploma dalam pembuatan pastri di Le Cordon Bleu. Saya telah dipilih untuk pelatih di Noma pada tahun 2014.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun