Perkhidmatan Airbnb

Cef di Florence

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Florence

Cef

Florence

Tempat Makan Mewah dengan Chef Antonio Patella

9 tahun pengalaman saya dilatih di sekolah ALMA yang terkenal dan bekerja di restoran berbintang Michelin. Saya belajar di sekolah ALMA dan berlatih di restoran terkemuka San Domenico dan Enrico Bartolini. Selepas sekolah ALMA dan bekerja di dua restoran berbintang Michelin, saya memasak di seluruh dunia.

Cef

Makan Malam Florentine yang menggiurkan di Valeria's Table

Saya mencipta pengalaman unik dan transformatif untuk tetamu daripada seluruh dunia. Saya seorang tukang masak rumah dan hos acara. Perunding Jenama & Hospitaliti. Memasak ialah cara saya menyatakan kasih sayang saya kepada orang lain. Saya rasa makanan yang baik perlu terasa seperti berpelukan. Di sebalik setiap hidangan kegemaran kami terdapat kenangan zaman kanak-kanak, majlis istimewa, kisah untuk diceritakan. Saya suka meletakkan perasaan seperti ini ke dalam hidangan dan memasak dengan bahan-bahan berkualiti tinggi. Andrea, rakan kongsi saya, ialah seorang pemuzik profesional. Beliau mewariskan minatnya terhadap makanan daripada datuknya, seorang chef profesional yang mengajarnya seni masakan tradisional Itali. Beliau merupakan sommelier lepasan peringkat ketiga daripada Persatuan Sommelier Itali. Bersama-sama, kami memutuskan untuk membuka pintu rumah kami kepada rakan-rakan baru, pencinta makanan dan pengembara yang berfikiran sama untuk berkongsi minat kami dan visi kami tentang kehidupan yang baik.

Cef

Raffaele dan Giovanna's Tuscan Cooking

25 tahun pengalaman Pemilik restoran pizza dan chef di hotel berprestij di Florence. Kelayakan profesional untuk pengendali perkhidmatan katering. Saya bekerja dengan isteri saya sebagai chef persendirian.

Cef

Florence

Perisa Itali oleh Valentina

Saya seorang sommelier tempatan yang bersemangat dan juga saya seorang chef yang pernah bekerja di restoran dan hotel Itali yang terkenal. Saya bersemangat untuk berkongsi pengetahuan saya tentang wain dan makanan. Saya menggabungkan resipi tuscan, minat terhadap bahan-bahan tempatan dan organik, dan merasa wain, mewujudkan gabungan yang unik. Saya menamatkan pengajian di sekolah kulinari di Florence dan saya mempunyai 13 tahun pengalaman sebagai chef Saya ahli Persatuan Sommelier Itali (Ais) sebagai Sommelier dan Taster.

Cef

Memasak Tuscan Kreatif oleh Chef Maria Virginia

Pengalaman 3 tahun Membesar di restoran saya sendiri, saya mempelajari asas-asas masakan tradisional Tuscan. Saya telah menamatkan kelas pengkhususan di sekitar Itali. Saya pemilik dan chef Loft, Via della Paz 42.

Cef

Makan malam gourmet oleh Chef Giacomo Petri

Saya belajar di sekolah hotel sebagai anak muda, kemudian selama bertahun-tahun saya belajar masakan antarabangsa dengan menghadiri kelas master dengan chef terkemuka untuk mempelajari teknik dan sistem memasak terkini. Minat dan kerjaya saya untuk memasak menyemarakkan profesion saya sebagai Chef Profesional Persendirian. Perniagaan chef persendirian saya telah diiktiraf di peringkat kebangsaan dan beroperasi selama lebih daripada 10 tahun dan mendapat permintaan tinggi di Tuscany di mana ia adalah seorang pemimpin.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun