Perkhidmatan Airbnb

Cef di Milan

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Jamuan lazat Manuel

Saya telah menubuhkan Mirosa, sebuah makmal gula-gula buatan tangan.

Kemahiran khas Milan yang disediakan oleh Omar

Saya telah bekerja di restoran mewah seperti Al Garghet, Beefbar dan DaV Milano.

Hidangan istimewa fuision Itali oleh Gianmarco

Tiga pilihan tempat makan yang menggabungkan tradisi Itali dengan pengaruh Asia dan Amerika Selatan.

Chef peribadi di rumah

Masakan Itali tulen, bahan-bahan segar dan km0, kreativiti dan seni dalam sajian.

Chef di Rumah Anda: Perjalanan dalam Tradisi

Masakan tradisional Itali dan sentuhan peribadi: Kami membawa kepada anda resipi-resipi yang telah diturunkan kepada kami, untuk menawarkan anda pengalaman gastronomi yang unik, yang penuh dengan sejarah dan keaslian

Hidangan Mediterranean Andrea

Dari London ke Il Liberty di Milan, saya memasak dengan bahan-bahan yang dipilih dengan teliti.

Masakan Itali gaya rumah oleh Lydia

Masakan Itali tulen, bahan-bahan segar dan km0, kreativiti dan seni dalam sajian.

Cef Pizza Sourdough di Meja Anda oleh Andrea

Membuat pizza dengan doh masam unik dan menu bermusim yang anda tidak akan temui di tempat lain.

Masakan Mediterranean yang memuaskan oleh Lena

Saya terlatih dalam membuat pastri dan memasak di Food Genius Academy dan Identità Golose.

Masakan Itali oleh Maria Rosaria

Saya mencipta menu yang menggabungkan tradisi dan inovasi, dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.

Perjalanan masakan Emin Haziri

Saya berada dalam senarai Forbes Under 30 dan saya adalah ketua tukang masak di Procaccini Milan.

Masakan Itali oleh Edoardo

Saya menyediakan hidangan Itali dengan teknik moden, menggabungkan keaslian dan inovasi.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun