Perkhidmatan Airbnb

Cef di Rome

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Makan malam Itali yang tulen di Umbria oleh Laura

Saya menawarkan menu autentik, berdasarkan produk tempatan dan teknik tradisional.

Makan malam Itali yang elegan oleh Enrica

Saya mencipta hidangan menggunakan bahan-bahan bermusim yang segar dan diilhamkan oleh tradisi keluarga.

Makan malam Itali oleh Pierfrancesco

Saya menggabungkan teknik Jepun dengan tradisi Itali untuk mencipta hidangan yang inovatif dan berperisa.

Menu halus Andrea

Saya pernah menjadi ketua tukang masak di sebuah restoran bertaraf tinggi di Perancis.

Citarasa Kasih Sayang Nonna

Hidangan masakan rumah yang asli, dibuat oleh nenek Itali sebenar, di dapur anda.

Masakan sayuran mentah gourmet Patrizia

Dari penyelidikan saya mengenai makanan semula jadi, lebih sepuluh tahun pengalaman dan latihan profesional yang kukuh, pengalaman masakan mentah dan sayur-sayuran, halus dan unik telah dicipta.

Pengalaman makan malam Itali yang lebih istimewa oleh Giovanni

Makanan laut, Itali tradisional, sentuhan moden, pelapik, teknik inovatif.

Jejak gastronomi yang disediakan oleh Filippo

Saya telah memasak untuk personaliti terkenal, termasuk U2, Madonna, R.E.M. dan Sting.

Masakan Itali kreatif oleh Federico

Semasa memasak, saya menggabungkan hidangan tradisional dengan bahan unik dan penyajian yang diperhalusi.

Masakan gourmet, tradisional yang diubahsuai dan moden

Saya telah memasak untuk peragaan fesyen The Eternal Collection di Galleria Colonna, pelakon, personaliti.

Roma di Meja

Chef Romana dengan akar dalam tradisi tetapi dengan pandangan inovatif terhadap masakan antarabangsa

Masakan Itali Mampan oleh Simone

Masakan dengan bahan-bahan yang lestari dan buatan sendiri, memberi perhatian kepada kesejahteraan.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun