Perkhidmatan Airbnb

Cef di Poissy

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Semua perkhidmatan Cef

Kreasi Chef Matteo - Rasa & semangat

Setiap hidangan adalah ciptaan unik, yang diilhamkan oleh musim dan pengalaman saya. Matlamat saya: untuk membangkitkan deria anda dengan masakan yang ikhlas, berani dan penuh perasa.

Chef Peribadi Bastien

Sebagai ketua tukang masak di rumah, saya menawarkan pengalaman masakan yang kaya dan kreatif, menghormati produk dan keharmonian rasa, serta menonjolkan gastronomi Perancis.

Cef Persendirian Toko Essom

Masakan yang berani dan kreatif secara intuitif yang dibuat dengan kehalusan yang sentiasa berubah yang menyampaikan semuanya kepada anda dengan setiap gigitan, masakan intim yang ditentukan oleh musim

Sarapan Tengah Hari Manis/ Masin

Untuk menghabiskan masa yang baik pada hari Ahad dan menikmati kehidupan Paris, nikmati sarapan tengah hari yang lazat ini

Masakan Perancis kontemporari oleh Margot Beck

Sebagai seorang chef yang bersemangat, saya mencipta pengalaman gastronomi sayur-sayuran dan bunga-bunga, halus dan beretika, menggabungkan produk tempatan, bermusim dan makanan & wain atau koktel yang disesuaikan.

Menu Antonin

Saya mengambil semua maklumat daripada pelanggan terlebih dahulu, citarasa, keinginan, permintaan khas sebelum menyediakan menu yang boleh saya cadangkan kemudian sebelum pengesahan pelanggan.

Terokai Afro-Gastronomy oleh Cheffe Sonia

Saya mempunyai minat yang mendalam terhadap masakan gourmet dan saya mengalu-alukan anda untuk meneroka kekayaan masakan Afrika yang bergabung dengan teknik masakan Perancis melalui masakan saya

Inspirasi Masakan Perancis, oleh Christophe

Saya menawarkan anda untuk mengalami pengalaman yang asli melalui masakan yang mesra dan penuh dengan penemuan rasa.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun