Perkhidmatan Airbnb

Cef di Scandicci

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di Scandicci

Cef

Florence

Tempat Makan Mewah dengan Chef Antonio Patella

9 tahun pengalaman saya dilatih di sekolah ALMA yang terkenal dan bekerja di restoran berbintang Michelin. Saya belajar di sekolah ALMA dan berlatih di restoran terkemuka San Domenico dan Enrico Bartolini. Selepas sekolah ALMA dan bekerja di dua restoran berbintang Michelin, saya memasak di seluruh dunia.

Cef

Montecatini Terme

Rasa Tuscany oleh Amerigo

Pengalaman 30 tahun Kerjaya kuliner saya merentasi dapur di Itali, England, Perancis, dan Amerika Syarikat. Saya telah melengkapkan latihan sommelier dan kursus dalam gandingan makanan dan wain. Di Florence, saya membuka Ristorante Baccarossa, sebuah restoran 40 tempat duduk yang mengkhusus dalam ikan.

Cef

Pengalaman memasak tulen oleh Luca di Florence

10 tahun pengalaman saya mempunyai kerjaya memasak yang kaya dan pelbagai yang berakar umbi dalam tradisi keluarga dan pengalaman amali. Saya telah menamatkan kursus dalam bidang masakan serantau, membuat pasta, dan membuat roti sourdough. Saya mengasaskan usaha yang mengkhusus dalam katering, kelas memasak, dan perkhidmatan chef peribadi.

Cef

Florence

Perisa Itali oleh Valentina

Saya seorang sommelier tempatan yang bersemangat dan juga saya seorang chef yang pernah bekerja di restoran dan hotel Itali yang terkenal. Saya bersemangat untuk berkongsi pengetahuan saya tentang wain dan makanan. Saya menggabungkan resipi tuscan, minat terhadap bahan-bahan tempatan dan organik, dan merasa wain, mewujudkan gabungan yang unik. Saya menamatkan pengajian di sekolah kulinari di Florence dan saya mempunyai 13 tahun pengalaman sebagai chef Saya ahli Persatuan Sommelier Itali (Ais) sebagai Sommelier dan Taster.

Cef

Roberto's Advanced Italian Cooking

Dengan lebih 30 tahun pengalaman dalam dunia memasak, saya telah menjadikan minat saya sebagai kraf saya. Saya dilahirkan di Naples dan dari usia muda saya menghirup aroma dapur rumah saya: nenek saya yang memberi saya cinta untuk hidangan Neapolitan tradisional, yang masih mewakili akar gaya masakan saya. Selepas menghadiri sekolah hotel, saya berpeluang untuk bekerja di hotel dan restoran dengan prestij yang hebat, di mana saya memperbaiki kemahiran teknikal saya dan memperdalam seni hospitaliti. Hari ini saya terus mengalami dapur dengan semangat yang sama seperti biasa. Saya mengajar kanak-kanak yang ingin mengambil jalan ini dan menawarkan perkhidmatan chef eksklusif di rumah, membawa kualiti, profesionalisme, dan kehangatan pengalaman tulen terus ke rumah pelanggan saya.

Cef

Tradisi & Kreativiti oleh Chef Massimiliano

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun