Perkhidmatan Airbnb

Cef di St-Laurent-du-Var

Cari perkhidmatan unik yang dihoskan oleh profesional tempatan di Airbnb.

Nikmati Keseronokan Chef Persendirian di St-Laurent-du-Var

Cef

Nice

Manon Refined Dinner

4 tahun pengalaman saya telah bekerja dengan chef terkenal seperti Marcel Ravin di Monaco dan England. Saya belajar di ESCOM, sebuah sekolah memasak persendirian yang terletak di Nice, dan mendapat masakan CAP. Saya telah bekerja di tempat yang luar biasa dan untuk syarikat terkenal di dunia.

Cef

Berkhasiat dengan Consciousnes oleh Victor

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'a prAs a chef, forager, and guardian of this land, I' ve spent years creating experiences that connect people to nature through food. Saya tinggal di tanah ini sepanjang tahun, menanam hasil saya sendiri, mencari makanan herba liar, dan memasak hanya dengan bahan-bahan daripada sumber tempatan yang beretika. Saya juga presiden bersama kolektif penjimatan benih, secara aktif berusaha untuk memelihara biodiversiti dan warisan makanan. Ini bukan projek sampingan-ia adalah kerja hidup saya. Hubungan saya yang mendalam dengan tempat ini, rasanya, dan rentaknya membolehkan saya menawarkan exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes yang benar-benar tulen dan berkhasiat.

Cef

Perpaduan Mediterranean dan Asia oleh Cristina

Pengalaman 5 tahun saya memberi tumpuan kepada masakan Asia Mediterranean-Perancis, vegetarian, dan mewah. Saya dilatih di Perancis dan belajar memasak daripada nenek saya. Saya telah menyediakan pengalaman kulinari di Perancis, vila, kapal layar dan chalet.

Cef

Hidangan gourmet dengan perisa selatan menjelang Krismas

30 tahun pengalaman saya telah bekerja di pertubuhan berprestij di Côte d 'Azur. Saya dilatih di Paul Valéry Hotel School di Menton. Saya menganjurkan kelas memasak teres atas bumbung untuk 125 orang.

Cef

Tempat makan gourmet oleh Jacopo

Pengalaman 17 tahun saya mencipta tempat makan berkualiti berbintang Michelin sebagai chef persendirian untuk pelanggan antarabangsa. Saya belajar di sekolah gastronomi Artusi di Itali Utara. Saya sebahagian daripada pasukan yang membantu restoran Donatella mencapai penarafan bintang Michelin.

Cef persendirian menyediakan hidangan yang sempurna

Profesional tempatan

Puaskan selera makan anda daripada chef peribadi hingga pilihan katering tersuai

Dipilih khas untuk kualiti

Setiap cef dinilai berdasarkan pengalaman kulinari mereka

Sejarah kecemerlangan

Bekerja dalam industri kulinari sekurang-kurangnya selama 2 tahun